пʼятниця, 17 травня 2024 19:49

Стала відома дата виходу другого сезону серіалу "Гра в кальмара"

Стала відома дата виходу другого сезону серіалу "Гра в кальмара"
Стала відома дата виходу другого сезону серіалу "Гра в кальмара". Фото: instagram.com/squidgamenetflix

Південнокорейський серіал "Гра в кальмара" повернеться на екрани в грудні 2024 року.

Поки сюжет другого сезону ще не розкритий. Про це пише Business Insider.

Раніше творець серіалу Хван Дон Хьок розповів шанувальникам, що другий сезон планують зняти влітку 2022 року. Тоді він натякнув, що в ньому знову з'являться головний герой Сон Гі Хун і ведучий гри, який до кінця сезону ховав своє обличчя під маскою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшлов темний трейлер другого сезону "Володар перснів: Персні влади" - відео

Сюжет другого сезону ще не розкритий, але шанувальники припускають, що вони знову побачать групу учасників, які, ризикуючи життям, змагатимуться у смертельних іграх за шанс виграти грошовий приз у розмірі 45,6 мільярдів вон.

Головний герой, Гі Хун, відмовиться від своїх планів поїхати до Сполучених Штатів, щоб возз'єднатися з донькою. Натомість він хоче помститися таємничій групі, що стоїть за іграми.

Зірку серіалу "Гра в кальмара", південнокорейського актора О Ен Су засудили до восьми місяців умовно через сексуальні домагання.

Чоловіка звинувачують у тому, що в 2017 році він обійняв жертву під час прогулянки та поцілував її у щоку. Жінка подала на нього до суду в грудні 2021 року, після того, як актор став знаменитим.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома дата виходу другого сезону серіалу "Гра в кальмара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі