субота, 09 грудня 2023 02:09

Volkswagen показав нову модель електромобіля

Спортивний електрокар Volkswagen ID.3 GTX показали на нових фото в мережі.

Машина отримала потужні мотори та новий дизайн, щоб відрізнятись від стандартної моделі, повідомляє Carscoops.

Спортивні хетчбеки Volkswagen відомі у всьому світі під лейблом GTI. Однак на найпотужніших електрокарах компанія використовує шильдик GTX, від якого вирішили відмовитися. Це означає, що в результаті новий ID.3 може отримати назву GTI.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий народний автомобіль: Renault показало недорогу модель авто

У новій моделі, в порівняно зі стандартною машиною, замінили передній та задній бампери, накладки на пороги під дверима. Ці елементи отримали складнішу пластику.

Видно нові колісні диски великого розміру. В інтер'єрі також очікуються зміни. З'являться спортивні крісла та нове оздоблення. Напевно, виробник встановить оновлену версію інформаційно-розважальної системи.

Автор: Carscoops
 

Окрім того, очікуються зміни на програмному рівні. Спортивний електрокар Volkswagen ID.3 GTI отримає спеціальний режим водіння для дріфту.

Силова установка, що складається з двох моторів та забезпечує повний привод, може отримати потужність у діапазоні 300-350 к.с. Це дозволить машині розганятися до 100 км/год приблизно за 5 секунд. Дебют очікується навесні 2024 року.

Німецька торгова марка автомобілів Mercedes представила оновлений седан Mercedes-AMG GT 63 S E Performance 4-Door Coupe.

Його початкова вартість становить становить $218 310 або понад 7,9 млн грн. Про авто повідомив сайт виробника.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав нову модель електромобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути