Ми не знаємо правди про точну кількість загиблих

Почали закривати окремі ділянки кордону з Росією.А їх терміново потрібно було закрити ще два місяці тому.Тоді б у прикордонників запитали, як пройшли терористи? Була б інша ситуація.

Ще коли ми здали Крим, для всіх було зрозуміло, що Путін не зупиниться. На останній прес-конференції він відкрив карти. Він анексував Крим, бо там ніби могло бути НАТО. Таке пояснення. Так можна забрати шматок території від будь-якої держави.

Що взагалі робиться в структурі погранців? 15 тисяч євро - хабар за КАМаЗи з бойовиками. Чому ще й досі не порушені кримінальні справи? Чому генерали і відповідальні особи ще не притягнуті до кримінальної відповідальності? За такі випадки під час війни треба розстрілювати. І я впевнений, що це буде відповідальність вищого керівництва держави, яке зараз поки що керує.

На кордонах зараз стоїть тільки питання грошей. На жаль, новій владі очі заплямувала "зелень" проклята.

Якщо тимчасово на місяць закрити всі кордони з Росією для транспорту і пішоходів у Луганській, Донецькій областях і у Придністров'ї, то не будуть заходити терористи і найголовніше - не буде постачання зброї. Але на це просто брак політичної волі. Хто б міг собі пів року тому уявити, що ми будемо воювати з Росією? Цього не міг передбачити ні я, ні бій брат у Росії.

Наші кордони з Росією не повинні бути такими прозорими, бо ми - незалежна держава. Чому на кордоні в Луганській і Донецькій областях ще й досі рови не прокопали, щоб техніка не пройшла?

Ця кадрова політика силових відомств показала, як ми здаємо Україну. Як ми здали Крим, так само здаємо Донецьк і Луганськ.

Що робиться з тим АТО? Щодня гинуть люди. Я упевнений, ми ще не знаємо правди про точну кількість загиблих. А куди пішли гроші, зібрані людьми на армію? Верховна Рада виділила 7 мільярдів, 130 мільйонів зібрали люди. А оснащення і бронежилетів нема.

За останніми даними, в Україні є 30 тисяч спецпризначенців. Це колишній "Беркут", "Сокіл", "Альфа", "Омега" та інші. Так чому ж їх не мобілізувати? Для чого направляти туди непідготовлених людей воювати з терористами, які пройшли школу в Чечні? Ми наших дітей і друзів віддаємо? як живе м'ясо.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі