Савчук Тарас
http://taras-savchuk.blogspot.com За українську Україну у вигляді Західно-Української Автономії.
17.09.2012

"Експрес" викрив львівського кандидата-мафіозо Дубневича

Львівські журналісти "Експресу" продовжили благородну і сміливу справу відкриття очей людям на прилизані і непомічувані владою злочини.

Нова правда про кандидата в депутати, мільйонера з Львіщини Богдан Дубневич.

Ігор Починок розкривший разом зі Світланою Мартинець страшні злочини псевдолікаря Слюсарчука розкопав повну версію біографії Дубневича. Причому зловився він при розслідуванні іншої справи про розкрадання - випадково.

Богдан Дубневич не вказав у біографії наявність судимості 8 років тюрьми "за розкрадання державного майна в особливо великих розмiра" згідно вироку з листопада 1989. Відсидів тільки 3-и, будучи звільненим як важкохворий одночано одразу ж очоливши сільскогоподарське підприємства до складу якого входилии значні території елітних земель під Львовом.

Колишній БЮТ-івець, покинувший цю партію після втрати нею владою сьогодні кандидуючись представляє себе позапартійним.

Мільйонер назнімав гарну рекламу, де він у вишиванці гладить колосся полів, вітається з ветеранами УПА, допомагає дітям у школах, розповідаючи про те "що знає проблеми людей".

Чи просто від небажання наводити на себе зайві підозри Дубневич приховав таку інформацію?  Якби це був незанчний злочин - його можна булоб зрозуміти. Але "розкрадання майна в особливо великих розмірах"!

Обставини звільнення і одразу ж зайняття прибуткового місця формують зовсім інше враження про цю людину.

Михальчишину, який конкурує з Дубневичем по одному округу, залишається подякувавши Експресу просто розкрутити цю тему для легкої перемоги.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі