Ексклюзивы
четверг, 12 мая 2016 19:12

6 возможностей Instagram, о которых вы могли не знать
7

Компанія Instagram вперше провела масштабний редизайн. Від сьогодні всі програми отримали нові плоскі логотипи, а сам Instagram ще й дизайн в чорно-білому забарвленні. Instagram — одна з найпопулярніших соціальних мереж в усьому світі. Кількість її користувачів перевищує 400 млн. Gazeta.ua пропонує 6 можливостей, про які ви можливо не знали.

1. Приховати фільтри Instagram, які не подобаються

 

У Instagram є 41 фільтр. В них легко загубитися. Якщо ви звикли використовувати лише декілька з них, то зайві можна приховати зі списку. Для цього гортаючи вправо, потрібно натиснути Manage і прибирати ті, що не подобаються.

2. Стежити за вподобаннями друзів

 

Знайти альтернативну стрічку з фотографіями, які "лайкнули" ваші друзі, можна у вкладці Following розділу Activity.

3. Прибрати невдалу фотографію з вами з профілю

 

Друзі чи знайомі можуть викласти фото з вами, де ви вийшли не зовсім вдало. Невдале фото з вами — це не привід видаляти його з профілю, його можна приховати. Для цього відкрийте фото, натисніть на своє ім'я і виберіть пункт Hide from My Profile.

3. Переглянути всі фотографії, які ви вподобали

 

Часто доводилося довго гортати стрічку, щоб знайти знімок і показати друзям. Якщо ви нещодавно "лайкнули" йогоможна знайти у вкладці Posts you've Liked.

4. Опублікувати фотографію для обраного кола

 

Функцію Instagram Direct часто не помічають. Однак це досить корисно, якщо ви не бажаєте показувати фото всім підписникам. Це хороший спосіб ділитися особистими сімейними фото і не створювати чати.

Щоб опублікувати фотографію виключно для близького кола людей, оберіть розділ Direct на останньому етапі відправлення.

5. Відправити знімок зі стрічки в повідомленні

 

Соціальна мережа так і не обзавелася очікуваним аналогом ретвітів, але з недавнього часу її мобільні додатки поповнилися функцією надсилання вподобаних знімків стрічки в приватні повідомлення. Це третя кнопка біля "Лайк" та "Коментувати".

6. Стежити за оновленнями улюблених акаунтів

 

Якщо серед ваших підписок є акаунти, чиї пости вас цікавлять найбільше. У контекстному меню є 3 крапки у верхньому правому куті відкритої сторінки обраного профілю, там ви знайдете опцію Turn on Post Notifications. Підписавшись на обраний профіль, ви отримуватимете повідомлення про нові записи на смартфон.

Нагадаємо, щомісяця в сервісі публікується 80 млн фотографій і відео, а загальна кількість публікацій перевалила за 40 млрд. Кожен день користувачі Instagram в середньому проводять у ньому 21 хв, і в сервісі щодня ставлять 3,5 млрд лайків.

Сейчас вы читаете новость «6 возможностей Instagram, о которых вы могли не знать». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть