Ексклюзивы
понедельник, 02 марта 2015 10:35

Украинский певец представит Молдову на Евровидении-2015

Украинский певец представит Молдову на Евровидении-2015

Український виконавець Едуард Романюта получил победу у фіналі відбіркового конкурсу Євробачення-2015 у Молдові.

У фіналі український співак, Який Неодноразово намагався поїхаті на головний Пісенний конкурс Європи від України, виконан пісню Я хочу твоєї любові. Журі конкурсу звертаючись Валерію Пашу. Однак, Глядачі проголосувало самє за Едуард Романюта.

Молдова виступа в першій половіні Першого півфіналу Євробачення-2015, Який пройде 19 травня в Австрії. Едуард Романюта буде змагати в перший конкурсний день з суперниками з Греції, Македонії, Естонії, Нідерландів, Фінляндії, Бельгії, Вірменії, Сербії, Данії, Білорусії, Румунії, России, Албанії, Грузии та Угорщини.

Нагадаємо, Україна відмовілась від участия у пісенному конкурсі "Євробачення" 2015.

Едуард Романюта народився 23 жовтня 1992 року в Тернополе. Едуард - володар 18 перемог на всеукраїнськіх Музична конкурсах, 7-й - на інтернаціональніх й 5 міжнародніх Гран-прі. У 2010 году пройшов національний український відбір "Євробачення-2011". Тоді Україну на конкурсі представляла Міка Ньютон.

Сейчас вы читаете новость «Украинский певец представит Молдову на Евровидении-2015». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі