Ексклюзиви
середа, 16 лютого 2011 09:16

Київський мажор збив пенсіонера і намагався задавити свідків (ФОТО)

На проспекті Академіка Глушкова в Голосіївському районі Києва сталося ДТП, в якому водій іномарки не тільки збив людину, а й намагався розправитися зі свідками, передає Мagnolia-tv.

Судячи з усього, аварію влаштував черговий київський мажор. Молодий чоловік, який перебував за кермом позашляховика "Тойота Рав 4", на великій швидкості виїжджав з двору будинку.

Він зачепив бампером одне з припаркованих авто. Це побачили дві школярки, які проживають у багатоповерхівці. Дівчата розповіли: коли водій побачив, що вони записують номер його іномарки, різко розвернувся і поїхав прямо на них. Школярки з переляку кинулися бігти і дивом встигли заскочити за дворову будку.

Тоді водій на великій швидкості хотів покинути місце події. Саме в цей момент його іномарка збила у дворі 60-річного пенсіонера. Мажор спокійно б поїхав з місця аварії, впевнені інші свідки події, якби не несправність позашляховика.

Пішохода, якого збила іномарка, "швидка допомога" забрала з численними травмами.

Зараз ви читаєте новину «Київський мажор збив пенсіонера і намагався задавити свідків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути