вівторок, 14 липня 2009 15:08

В Україні заборонили до показу фільм "Бруно"

В Україні заборонили до показу фільм "Бруно"

Комедія "Бруно" з британським коміком Сашею Бароном Коеном в головній ролі, старт якого в кінотеатрах України був запланований на 23 липня, в український прокат не вийде. Про це повідомили в кінопрокатній компанії "Синергія".

"Міністерством культури та туризму України ухвалено рішення про заборону розповсюдження та демонстрації фільму на території України", - повідомили в компанії.

Нагадаємо, у фільмі "Бруно" британський комік Саша Барон Коен, творець образу казахського журналіста Бората Сагдієва, виконує роль австрійського журналіста-гея.

Повна назва фільму про Бруно звучить так: Бруно: Чудова подорож по Америці з метою змусити гетеросексуальних самців відчувати себе дискомфортно у присутності гомосексуаліста-іноземця у футболці-сіточці.

Як повідомлялося, фільм про "Бруно" став лідером північноамериканського кінопрокату, заробивши за вікенд 30,4 млн доларів. Він побив рекорд попереднього касового хіта, в якому знявся комік, - фільму "Борат", що вийшов на екрани в 2006 році та зібрав у дебютний вікенд 26,5 млн доларів.

Зйомки "Бруно" супроводжувалися різними скандалами і провокаціями, які влаштовував Коен. Актор в образі Бруно спробував узяти інтерв"ю у Арнольда Шварценеггера, розіграв Бена Аффлека, танцював в шортах в одному з канзаських аеропортів, взяв участь в мітингу супротивників одностатевих шлюбів та ледь не зірвав показ дизайнерській колекції в Мілані.

З фільму в останню мить була виключена сцена, де Бруно жартує над Майклом Джексоном - компанія UniversalPictures визнала, що після смерті співака неетично залишати епізод у фільмі.

Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «В Україні заборонили до показу фільм "Бруно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути