Ексклюзиви
пʼятниця, 12 червня 2009 11:13

Водій смертельного авто Пелиха пив того вечора горілку - свідок

Водій смертельного авто Пелиха пив того вечора горілку - свідок

Як стало відомо з джерел в правоохоронних органах, Олег Кириллов в ніч, коли потрапив в ДТП з телеведучим Ігорем Пелихом і двома дівчатами, пив горілку. Про це пише газета "Новая".

Таке зізнання зробила Інна Ісакова, яка вижила в аварії. Сам Кириллов, щоправда, вживання спиртного поки заперечує.

"На другому допиті Кириллов розповів співробітникам головного слідчого управління Києва подробиці того вечора, коли вони з Пелихом дивилися в нічному клубі футбольний матч між "Динамо" і "Шахтарем".

А ось сам момент ДТП, з якою швидкістю їхав, - не пам"ятає. Стверджує і те, що того вечора спиртного не вживав. Але у нас є інші свідчення - свідка ДТП Інни Ісакової. Вона зараз проходить лікування, але вже йде на поправку, і незабаром буде проведена очна ставка між нею і Кирилловим. Вона стверджує, що Кириллов того вечора вживав спиртне. Коли Інна зустрілася з Кирилловим і Пелихом, вони разом розпили пляшку горілки", - відзначає джерело в правоохоронних органах.

Нагадаємо, з повинною Олег Кириллов з"явився тільки на п"ятий день після ДТП, весь цей час він нібито лікувався в приватній клініці не в Києві. Цього часу, як стверджують фахівці, цілком достатньо, щоб зробити неможливим доказ наявності алкоголю в організмі.

На першому допиті в Голосіївському райуправлінні міліції Кириллов поводився неадекватно: смикав руками і ногами, намагався показати, що йому дуже погано. Падав, втрачав свідомість (під час аварії він отримав серйозну травму голови). Зараз Кириллов до цих пір лікується у відділенні лікарні швидкої допомоги, що охороняється міліцією. Проти нього порушена кримінальна справа, він заарештований рішенням Шевченківського райсуду столиці, але з лікарні поки не виписаний. Можливо, тому, що у разі одужання його відразу ж направлять в Лук"янівське СІЗО, де він перебуватиме до суду.

"Ми вже направили запит в лікарню з питанням, до якого часу проходитиме лікування обвинуваченого і який його стан зараз. Чекаємо відповіді від медиків. Після цього проводитимемо судово-медичну, а потім і психіатричну експертизу підозрюваного", - говорить Сергій Матвєйкін, начальник відділу з розслідування ДТП слідчого управління ГУ МВС у Києві.

"Новая", Forum

Зараз ви читаєте новину «Водій смертельного авто Пелиха пив того вечора горілку - свідок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути