Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 09:58

Кого хрестила дружина Ющенка і чиїм кумом став Янукович

Кого хрестила дружина Ющенка і чиїм кумом став Янукович
Починаючи з 2005 року, з моменту появи Віктора Ющенка в президентському кріслі, тема кумівства придбала в нашому суспільстві негативний відтінок, хоча до нього дітей хрестили і Леонід Кравчук, і Леонід Кучма, пише "Сегодня".

Так, наприклад, у пропрезидентській партії його кумами є Станіслав Аржевітін, Оксана Білозір, Олександр Третьяков, Микола Мартиненко, Микола Катеринчук і Давид Жванія (всі вони займали високі поади у владі в 2005 році).

Кумом дружини президента є Юрій Павленко, який вже вдруге став міністром сім"ї, молоді і спорту. Інший кум Катерини Ющенко Олег Рибачук працює радником глави держави (раніше був віце-прем"єром і главою Секретаріату).

Навесні 2001 року Віктор Ющенко став хрещеним дочок-близнят Петра Порошенка - Саші і Жені.

В деяких випадках хрещеним батьком просять стати прем"єрів і президентів чиновники з їх близького оточення. Так, у одного з синів Сергія Льовочкіна (нині найближчого помічника Януковича), що почав робити кар"єру в адміністрації президента в першій половині цього десятиліття, хресним став Леонід Кучма, а самого молодшого, коли Сергій Володимирович вже був керівником апарату прем"єра Януковича, - лідер Партії Регіонів.

Катерина Ющенко - хрещена мати молодшого сина міністра у справах молоді і спорту Юрія Павленко Олексія, а його хрещений тато - Леонід Кучма.

Також вона стала хрещеною дочки Олександра Третьякова Даші.

Про свого кума главу країни Віктора Ющенка розповіла відома власниця модного магазина "Санахант" Оксана Мороз-Хант.

"Так вийшло, що дочку моїх близьких друзів, Ганну, мені довелося хрестити з Віктором Андрійовичем Ющенком", - сказала Мороз-Хант.

Крім того, Оксана Сергіївна доводиться кумою дочці Леоніда Кучми, Олені Франчук.

Серед кумів старшого Віктора Януковича - "регіонали" Віктор Пшонка і Сергій Льовочкін, останній доводиться кумом колишньому главі Держкомтелерадіо Едуарду Прутніку.

У дружини Віктора Федоровича Людмили Олександрівни 15 хрещеників. Відомий кум дружини Віктора Януковича-старшого - Вадим Писарєв, художній керівник Донецького театру опери і балету. Людмила Олександрівна хрестила його старшу дочку Олександру.


За матеріалами: "Сегодня",   ОБОЗРЕВАТЕЛЬ.

Зараз ви читаєте новину «Кого хрестила дружина Ющенка і чиїм кумом став Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути