Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2007 15:53

Цілителька Олена Світко лікує хвороби тибетськими чашами

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Київська цілителька Олена Світко проводить сеанс музикотерапії. Щоб одужати, звуки треба слухати із заплющеними очима, руки покласти на коліна долонями догори
Київська цілителька Олена Світко проводить сеанс музикотерапії. Щоб одужати, звуки треба слухати із заплющеними очима, руки покласти на коліна долонями догори

Цілителька Олена Світко, 52 роки, лікує травами й музикою. Кожного четверга в кабінеті на вул. Володимиро-Либідській, 22 у Києві проводить лікувальні сеанси гри на тибетських чашах.

Сеанс тибетської музики відбувається на третьому поверсі в 12-й квартирі. На трьох стінах висять ікони, половина четвертої стіни — дзеркало в масивній рамі. Люди починають збиратися за півгодини до початку. 32-річна киянка Олена прийшла лікувати шлунково-кишковий тракт.

— Через погане травлення я мала закрепи, — розповідає жінка. — Лікуватися в Олени Віталіївни почала з трав і масажів. Потім вона запросила мене сюди.

Олена прийшла на п"ятий сеанс. Каже, звуками лікувала і шлунок, і нерви. З"явилося відчуття умиротворення. Так само вважає її сусідка Ірина. Вона лікує проблеми з хребтом, щитовидною залозою та печінку.

— До Олени Віталіївни ходжу півтора року, щоправда, з перервами, — говорить жінка. — Для печінки постійно маю робити чистки травами, оливковою олією та лимонним соком. Сюди ходжу, бо музика очищає на духовному рівні.

Світко пояснює: хвороба та біль свідчать, що в організмі немає гармонії.  Відновити її можна травами, камінням, музикою та правильним способом життя.

— Лікувати людину треба поступово, — зауважує Олена. — Тіло — масажем, п"явками та травами. А для душі — музика.

Цілителька використовує тибетські чаші (називає їх мисками), дерев"яні перстачі, дзвіночки. Музика схожа на удари дзвону, шепіт вітру, мелодійний потічок.

Вібрації вбивають стафілокок і холерну паличку

— Мої миски зроблені в Тибеті монахами, — розказує вона. — Це метеоритне залізо. Тибетці вважали, що збирають зірки. Додавали золото чи срібло й робили чаші. Із ними просили милостиню, їли з них рис.

Лікувальний ефект дає вібрація. Олена вдаряє, погладжує або прокручує дерев"яними чи кришталевими товкачиками по чашах. Такий самий ефект мають старі образи та ікони, що мироточать.

— Тибетці вірять, що звуком дзвону можна вигнати з люди демона, — веде далі Світко. — І це не міф. Французькі мікробіологи дослідили, що віруси й мікроби гинуть від дзвону. Вібрації, яких людське вухо не чує, убивають стафілокок і холерну паличку.

Для одужання пацієнтові потрібно прослухати від двох до двадцяти сеансів. Музика звучить 15–20 хв. Цілителька радить слухати дзвони в церкві. Каже, лікувальні вібрації від її чаш ідуть на 3–4 м, а від великого дзвону — на десятки.

— Найчастіше до мене звертаються із нервовими проблемами, — зазначає Олена Віталіївна. — Були жінки, що в клітках у психіатрії сиділи, а після лікування травами і музикою — одужали. Нині працюють, мають родини.

На другому місці пацієнти із хворобами щитовидки, шкіри та болями в суглобах.

— Особливо дякують після сеансів музикотерапії бабусі. Вони до цього ледве до мене прийшли, а тут знову відчули себе молодими, — усміхається Світко.

Людям із болями в суглобах цілителька радить походити по мокрецю — зеленій траві, що росте кущиками:

— По ній можна й повзати. Бажано зранку, доки є роса. Головне — протерти нею суглоби. А ще можна соком із лимона хворі місця протирати. Шість лимонів на день. Протягом дня, між прийомами їжі потрібно випивати свіжовіджатий сік із половини лимона. А соком з другої половини протирати хворі суглоби. І так до повного одужання.




Дзвоником можна знизити або підвищити тиск

Пенсіонерка Лариса Антонівна ходить на семінари до київської цілительки Олени Світко. Киянка навчилася стабілізувати тиск за допомогою дзвіночка.

— Він може бути будь-яким: залізним, кришталевим або й шкільним, — каже жінка. — Коли почуваюся зле, стаю спиною до дверного косяка й відмічаю олівцем чи маркером копчик та перший шийний позвонок.

Для зниження тиску треба, обертаючи дзвіночок за годинниковою стрілкою, дзвонити ним згори донизу вздовж мого уявного хребта. І так три рази. Догори його піднімають тихо. Якщо тиск треба підвищити тиск — навпаки: донизу опускати "мовчки", а вгору — дзвонити.

— Як зробите тричі, скажіть: "тиск у мене має бути такий, як треба". І він перестане стрибати, — впевнена пенсіонерка.

Нота "фа" зцілює серце

Людський організм збудований за принципом семи посудин. Їм відповідають сім музичних нот. Так уважають тибетці.
—  Лікування чашами — це звукотерапія, — пояснює Олена Світко. — Кожна чаша має свою ноту, яка впливає на певну частину тіла. Приміром, нота "до" зцілює копчик, "фа" — серце, "соль" — щитовидку.

Зараз ви читаєте новину «Цілителька Олена Світко лікує хвороби тибетськими чашами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути