вівторок, 08 лютого 2011 17:56

Андре Тану подобається стиль Сергія Тігіпка

Андре Тану подобається стиль Сергія Тігіпка

Співачці Насті Каменських не завадило б найняти стиліста.

Про це у коментарі Gazeta.ua розказав український дизайнер Андре Тан.

"Насті Каменських не завадило б найняти стиліста. Можливо, вона й має особистий стиль, але він не дуже", - розказав Тан.

Модельєру подобається, як вдягається Асія Ахат.

"Асія дуже екстравагантна. Вона вдягається не по-українськи. Не має стиліста, сама має гарний смак. Браво Лаймі Вайкуле. Вона - еталон елегантності та смаку. У неї негарна фігура: практично немає талії, широкий таз, маленькі груди. Але все це дуже вправно приховує. Ніколи не побачите на ній облягаючої сукні чи подовженого жакета", - зазначив стиліст та дизайнер.

Серед чоловіків відзначив Сергія Тігіпка.

"У нього завжди правильно підібрані сорочки й краватки. Має вишукані костюми. Над президентом нашим добре попрацювали стилісти - почав вдягатись набагато краще", - наголосив Тан.

"Непоганий смак має Макс Барських. Хоча він часто фарбує очі, а я до цього ставлюсь негативно. Чоловік може за собою слідкувати: манікюр — окей, зробити зачіску — так, почистити обличчя раз на рік — можна, але мазатись щодня масками і кремами — ні. А якщо, не дай Бог, чоловіки вдягнуть підбори? Чим таких відрізниш від жінки?", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тану подобається стиль Сергія Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути