субота, 05 лютого 2011 17:09

У Львові продають шоколадну Камасутру (ФОТО)

До дня святого Валентина у Львові в приватній майстерні шоколаду на вул. Сербській виготовили шоколадну Камасутру. Вона складається із восьми невеликих плиток шоколаду, на яких вилито еротичні зображення поз із Камасутри.

Плитки укладені в спеціальну коробочку у вигляді книги, на якій написано "Камасутра". Подарунок перев'язаний червоною стрічкою. Щоб поглянути, що у середині коробки, покупець мусить покликати продавця.

"Ми не можемо тримати виріб відкритим, бо у магазин приходять неповнолітні і батьки з дітьми. Якщо дорослі хочуть подивитися на товар, ми витягуємо з-під полиці і показуємо, - розповіла продавець Мар'яна. - Розкуповують сувенір шалено, у день продаємо по 30 наборів. Є замовлення наперед. Молодь як бачить, то зразу хочуть купити усім знайомим. Старші люди жартують: купимо – молодість згадаємо".

Камасутра важить менше 200 г, коштує 80 грн.

"Виріб із високоякісної сировини, робота – дуже делікатна. Тому так дорого, - пояснив співвласник майстерні Володимир Дубовий. - Ми замовили спеціальні форми для відлиття таких плиток за кордоном у кращих світових виробників шоколадних форм. Це світова новинка. Формочки теж дуже дорогі, їх потрібно весь час докуповувати. Бо з одної можна зробити лише певну кількість шоколадок. Тому це теж вливає на ціну".

Еротичні шоколадки є з чорного і молочного шоколаду.

З минулого року у майстерні виготовляють шоколадні жіночі груди та чоловічі пеніси. Вони теж бувають чорні і білі. Такі вироби повністю заповнені усередині, важать до 250 г, коштують 50 грн. Попит на них пожвавиться ближче до 8 березня, кажуть продавці магазину у шоколадній майстерні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові продають шоколадну Камасутру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути