четвер, 03 лютого 2011 13:59

"У запис моєї розмови з журналістом вкралася помилка" - Степаненко

"У запис моєї розмови з журналістом вкралася помилка" - Степаненко

Півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко не збирався відмовлятися від поїздки зі збірною України на міжнародний турнір на Кіпр, і заявив, що раніше його слова неправильно зрозуміли.

"Мої слова були сприйняті неправильно, оскільки в запис моєї розмови з журналістом вкралася помилка. Я сказав не "буду писати листа", а "будуть писати лист", маючи на увазі лікарів і тренерів нашої команди. Розмова йшла по телефону, відразу після гри , можливо було погано чути ...

Але, до речі, далі у своїй відповіді я як раз вказував, що робота футболіста - грати, а за інші питання відповідають медики, тренери. Сам по собі варіант, що футболіст пише лист у федерацію або ще кудись з приводу своєї участі або неучасті в збірній, виглядає абсурдно.

Мені дуже шкода, що через технічну неточності доводиться виправдовуватися в тому, чого я не здійснював", - сказав Степаненко, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

"Відразу скажу, що для мене виклик в національну збірну - величезна честь. Як футболіст може не хотіти грати за головну команду своєї країни? Це моя мрія з самого дитинства, і тут я раптом візьму і відмовлюсь від неї?

В інтерв'ю, з якого все почалося, я говорив про те, що у мене є деякі проблеми, я відновлююся після травми. І тут настає момент доцільності і можливості моєї присутності в збірній. Причому, хочу особливо підкреслити, що рішення тут за лікарями та тренерами клубу і збірної", - підкреслив футболіст.

Степаненко зазначив, що вже обговорив ситуацію з в.о. головного тренера збірної України Юрієм Калитвинцевим:

"Він мені дзвонив. Я пояснив, що вийшло непорозуміння, мене неправильно зрозуміли. Зараз чекаю рішення лікарів і тренерів. Природно, зроблю все, щоб бути корисним і клубу, і збірній".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"У запис моєї розмови з журналістом вкралася помилка" - Степаненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути