четвер, 03 лютого 2011 12:57

Депутати хочуть вилікувати Закарпаття від депресії

Депутати хочуть вилікувати Закарпаття від депресії

З держбюджету на 2011 рік передбачається виділення коштів на подолання депресивного стану і прискорення соціально-економічного розвитку Закарпатської області.

Зокрема, як повідомляє інформаційне управління Апарату ВР, Верховна Рада України ухвалила постанову "Про відзначення 65-річчя входження Закарпатської області в склад України" №7292.

Постановою передбачено відзначити на загальнодержавному рівні 65-річчя входження Закарпатської області до складу Української РСР.

Документом, зокрема, рекомендовано органам місцевого самоврядування та виконавчої влади у зв?язку з 65-річчям входження Закарпатської області до складу України провести урочисті збори громадськості, низку інших святкових заходів.

Постанова також містить доручення Кабінету Міністрів при розробці проектів змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" та інших законопроектів передбачити виділення коштів на подолання депресивного стану і прискорення соціально-економічного розвитку Закарпатської області.

Зараз ви читаєте новину «Депутати хочуть вилікувати Закарпаття від депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути