неділя, 23 січня 2011 17:29

Працівники радіо одружились у прямому ефірі (ФОТО)

23 січня в Черкасах у прямому ефірі місцевого радіо "DALMATIN" 101.0 FM" відбулася шлюбна церемонія радіоведучої Ірини Тітовської та ді-джея і звукорежисера Сергія Денса. В листопаді наречений Сергій під час 50-годинного радіомарафону, в якому брала участь його наречена, не очікувано запропонував їй одружитися.

"Жартома ми вирішили, а чому б і весілля не провести на радіо", - розповів Сергій кореспонденту Gazeta.ua.

Сукня нареченої бузкового кольору, до колін. У Ірини немає традиційного букету нареченої. Замість нього в руках м'яка іграшка білого ведмедика. У Сергія замість букетика на одязі – міні-копія такої ж іграшки.

"У нас немає і свідків. Ми вирішили, якщо ламати традицію святкування весілля, то кардинально. Батьки з нами погодилися. Хоч моя мама спочатку казала, а якже без довгого розкішного плаття, без короваю. Але потім погодилася, це ваше весілля і вам вирішувати, як його святкувати", - розповіла Ірина Тітовська.

Поки Ірина і Сергій їхали до студії, ведуча Ольга Касьян задавала нареченим по черзі питання. Нагорода за відповіді – шлюбна ніч у люкс-номері місцевого готелю "Україна". У студії на наречених чекало ще одне випробування. У прямому ефірі Сергій мав у такт музики забивати у дошку цвяхи, а Ірина вдаряти ложкою по сковороді. Опісля під присягою обмінялися срібними обручками.

Сергій і Ірина родом з Умані. Але познайомилися три роки тому в Черкасах.

"До нас дзвонять з вітаннями, пишуть на електронну адресу, шлють есемески. Дівчата зізнаються, що навіть плакали, настільки зворушливою і не звичною була весільна церемонія", - зауважила Ольга Касьян.

Зараз ви читаєте новину «Працівники радіо одружились у прямому ефірі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути