пʼятниця, 14 січня 2011 16:14

Колесніченко звинуватив Європу у корупції через Данилишина

Колесніченко звинуватив Європу у корупції через Данилишина

У Партії регіонів вважають, що надання політичного притулку Богдану Данилишину свідчить про корупційні зв'язки уряду Тимошенко та європейських чиновників.

Про це на брифінгу заявив народний депутат Вадим Колесніченко.

Він здивований рішенням про надання політичного притулку людині, яка ніколи не займалася політичною діяльністю та не робила політичних заяв.

"Якщо таке рішення було ухвалено, то виникає абсолютно закономірне питання, що робили представники БЮТ в останні два тижні в Раді Європи", - зазначив "регіонал".

"Якщо таке рішення було ухвалено і пану Данилишину надали політичний притулок - це означає, що корупційний ланцюжок дій уряду Тимошенко розкинув свої руки і на Європу. Таким рішенням намагаються європейських корупціонерів позбавити відповідальності", - впевнений Колесніченко.

Нагадаємо, що 13 січня стало відомо, що колишній міністр економіки Богдан Данилишин отримав політичний притулок в Чеській Республіці. Відповідне рішення прийняло МВС Чехії. До цього Данилишин знаходився у в'язниці попереднього ув'язнення у Празі.

У серпні 2010 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу стосовно екс-міністра уряду Юлії Тимошенко Богдана Данилишина. Його звинуватили у завданні державі збитків на декілька мільйонів гривень.

За версією правоохоронців, держава втратила 4,5 мільйони гривень при узгодженні ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" застосування процедури закупівлі у одного учасника.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко звинуватив Європу у корупції через Данилишина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути