вівторок, 16 листопада 2010 11:16

Кобзон подарував Людмилі Янукович чужий букет (ФОТО)
7

Вечір пам'яті поета-пісенника Михайла Пляцковського, який народився на Донбасі 75 років тому пройшов в Донецьку під патронатом першої леді Людмили Янукович.

"Мені сказали, що на вечері присутня вельмішанова Людмила Олександровна, я дуже радий", - сказав Кобзон і, спустившись в зал, подарував дружині президента букет, отриманий від прихильниць.

Людмила Янукович прибула у супроводі 2 охоронців і 2 подруг на вже відомій машині з портретом чоловіка. Її зустрічали голова Донецької обласної ради Андрій Шишацкий, художній керівник музично-драматичного театру Марк Бровун, зам губернатора Донецької області Борис Адамов (вони на фото поряд з Людмилою Янукович - ред.). У партері Людмила Олександрівна сиділа з подругами з боків, в п'ятому ряду. Охоронці сиділи ззаду.

Йосип Кобзон виконав 10 пісень на вірші Пляцковського. А завершив виступ піснею про Донбас, яку, за його словами, вперше виконав на дні народження президента України для Віктора Федоровича. Він співав "Мама моя Україна, а батько мій - Донбас".

У концерті взяли участь радянський співак Рінат Ібрагімов і радянський композитор Ігор Лучінок, які особисто знали Пляцковського.

Михайло Пляцковський написав такі відомі пісні як "От улыбки станет всем светлей" і "Відслужу як треба і повернуся". Дружина покійного поета Лідія розридалася у відеозверненні, яке транслювалося в залі: "У Москві ось бачите, немає цього нічого, а ви, дорогі мої, пригадали. Спасибі вам, що пригадали мого коханого чоловіка".

Михайло Пляцковський народився в рідному для Януковичів місті Єнакієво (Донецької області). Але, як сказала Людмила Янукович, вони не були знайомі з Пляцковським.

Gazeta.ua

Фото: Тетяна Заровна

Зараз ви читаєте новину «Кобзон подарував Людмилі Янукович чужий букет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути