вівторок, 16 листопада 2010 10:28

Білик накупила спідньої білизни і зняла новий кліп (ФОТО)
8

Українська співачка Ірина Білик у ніч на суботу знімала новий кліп на пісню "Моя любовь". Під час зйомок вона розповіла про те, що чекає на мільйонера, якого їй наворожила подруга, дизайнерка Олена Бернадська, про стосунки з російським стилістом Сергієм Звєрєвим і про вподобання щодо чоловіків.

"У сюжеті хочемо передати весь шлях Іриної любові - покажемо людей, які їй вже у житті траплялися, і тих, кого вона ще зустріне", - розповідав на зйомках режисер відео Сергій Ткаченко.

Образ любові в кліпі зіграла Олена Бернацька. Жінці довелося бігати серед ночі, поміж дорогих житлових будинків у легкій сукні та ще й босоніж.

Бернацька напророчила співачці зустріч із старшим за неї мільйонером, який стане її справжнім коханням.

"Я цього дуже сильно хочу. Але все-таки Олені не вірю. Ви ж знаєте, що мені подобаються звичайні хлопці до 25 років, бажано музиканти або хореографи. Але якщо вона вірно наворожила, то я запрошу Лєну на весілля дружкою. Термін у нас до Великодня", - заявила Білик журналістам.

Російський стиліст Сергій Звєрєв не вписується до вікових і професійних вподобань співачки, але Білик зізналася, що він був її справжнім недовгим коханням.

"Тепер, коли ми розірвали стосунки, я можу сказати, що це було кохання: недовге, але справжнє. Сергій навіть жив у моїй квартирі якийсь час, і ми весь час тряслися й були обережні, щоб же ж папарацці нас не помітили", - запевнила артистка.

За словами Білик, вона вже не носить каблучку, яку подарував їй стиліст.

"Але не думаю, що він мене швидко забуде. Адже ви знаєте, що таке фатальна зустріч з Білик..," - додала артистка.

Окрім розмов про кохання, Білик похизувалася новими чобітками, що їй пошила дизайнерка Сніжана Мєх.

"Я попросила взуття, у якому не змерзну. І от! Знаєте, зараз ми шиємо безліч різного дорогого вбрання. У ньому я обов'язково познайомлюся з мільйонером!" - заявила Білик.

А наостанок співачка додала, що до нових костюмів вже "встигла накупити спідньої білизни аж на $5000".

Нагадаємо, під час дня народження телеканалу "Інтер", якому виповнилося 14 років,Ірина Білик розповіла нові подробиці своїх стосунків з Сергієм Звєрєвим і обмовилася, що у неї новий коханець, за національністю українець.

kp.ua, ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Білик накупила спідньої білизни і зняла новий кліп (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути