неділя, 14 листопада 2010 16:40

"Зеніт" став чемпіоном Росії за два тури до кінця чемпіонату

"Зеніт" став чемпіоном Росії за два тури до кінця чемпіонату

Пітерський "Зеніт" за два тури до закінчення чемпіонату Росії з футболу завоював золоті медалі першості. "Зеніт" гарантував собі перше місце за підсумками матчу з "Ростовом", що завершився розгромною перемогою пітерців 5:0.

Рахунок у матчі наприкінці першого тайму відкрив Данко Лазович, який реалізував пенальті. "Зеніт" зберігав мінімальну перевагу аж до 74-ї хвилини, коли Сергій Сємак забив другий м'яч, зігравши на добиванні у воротарському майданчику "Ростова". На 81-й хвилині Олександр Кержаков довів рахунок до розгромного. Довершив розгром Олександр Бухаров, який зробив дубль наприкінці матчу.

Як повідомляє агентство "Интерфакс", після матчу вболівальники "Зеніту" прорвали міліцейське оточення. Фанати, вибігши на поле, взялися підкидати футболістів у повітря. Потім фанати розібрали на сувеніри сітку і каркас воріт.

Найближчий переслідувач "Зеніту" - московський ЦСКА - зіграв внічию зі "Спартаком" з Нальчика 1:1 і втратив всі шанси наздогнати пітерську команду.

Доля срібних і бронзових медалей чемпіонату буде вирішуватися в останніх двох турах. Поки ЦСКА випереджає казанський "Рубін" на два очки.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" став чемпіоном Росії за два тури до кінця чемпіонату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути