середа, 03 листопада 2010 16:11

Черномирдін помер від інфаркту міокарда - висновок медиків

Черномирдін помер від інфаркту міокарда - висновок медиків

Причиною смерті колишнього прем'єра Росії, екс-посла РФ в Україні Віктора Черномирдіна медики назвали інфаркт міокарда, що стався на тлі важкого онкологічного захворювання і гострої ниркової недостатності.

"Черномирдін проходив у нас гемодіаліз. Важка хвороба викликала гостру ниркову недостатність, він постійно потребував очищення крові. Віктора Степановича зазвичай привозили до нас на швидкій на діаліз, а потім він повертався додому", - розповіли в Центральній клініці Москви.

Близько п'ятої години ранку (04:00 – за київським часом) тіло знаменитого політика було доставлено з клініки до моргу, передає Lifenews.

Віктор Черномирдін буде похований у Москві на Новодівичому кладовищі 5 листопада.

Президент Росії Дмитро Мєдведєв уже наказав створити державну комісію з організації похоронів Черномирдіна і забезпечити пряму трансляцію церемонії, передає Газета.ру.

Всеросійській державній телерадіокомпанії доручено забезпечити пряму трансляцію церемонії похоронів, а МЗС - офіційно оповістити іноземні держави про смерть Черномирдіна, йдеться в указі президента.

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, українські політики уже висловили співчуття уряду Росії, а також рідним та близьким Чорномирдіна.

Зараз ви читаєте новину «Черномирдін помер від інфаркту міокарда - висновок медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути