четвер, 21 жовтня 2010 16:02

Долар зникне через шість років - 10 прогнозів астролога

 
Олена МАКСИМОВА. народилася в Херсоні у лютому 1967 року. Освіта вища педагогічна. Викладає українську мову й літературу в приватній гімназії Харкова. Астрології навчалася спершу в Харківській філії Московської академії астрології, потім індивідуально. Практикує з 1991 року. Член Спілки астрологів України. Дипломант і лауреат міжнародного астрологічного конкурсу "Золотий Дельфін". 2007-го виборола звання Астролог року в Україні.

Має 23-річну доньку та 4-річного онука Михайла. Одружена




Найчастіше до мене звертаються з любовними і професійними питаннями. На другому місці – фінансові. Бізнесменів найбільше серед постійних клієнтів. Вони просять спрогно­зувати, коли краще провести ту чи іншу операцію, підписати контракт, здійснити покупку. Один комерсант продав контрольний пакет акцій підприємства, де був членом правління, коли почув від мене попередження, що за два три місяці підприємство постраждає через економічну кризу. Тепер дякує. Він – мудрий чоловік, сам проаналізував політичну та економічну ситуацію в країні. Астрологія була для нього лише додатковим підтвердженням власних розрахунків. Саме так і слід ставитися до порад астролога – як до одного з джерел інформації. Прогноз складає звичайна людина, його якість залежить від її майстерності.

Астролог­практик повинен уміти точно аналізувати розташування та взаємодію планет і робити з цього відповідні висновки. Приблизно як працівники Гідрометцентру.

Жінки зазвичай звертаються з особистими проблемами. Питають про своїх дітей, про можливість завагітніти. Є клієнтка, яку веду з 2005 року. Можна сказати, проживаю разом із нею її життя. Вона – росіянка, але живе в Швейцарії, спілкуємося по інтернету. Вперше звернулася до мене, бо не могла вжитися з чоловіком. До того ж, в обох не складалося з кар'єрою. Я підказала їй зійтися з колегою по роботі – з ним вона була б щаслива. Вони відгуляли весілля. У них народилася дитина, якої жінка не могла мати від попереднього шлюбу. Біологічну несумісність з колишнім чоловіком я бачила в гороскопі пари.

Стать дитини можна визначити з перших днів вагітності. Астролог бачить, скільки дітей буде в родині, може допомогти визначитися з їхніми іменами. Підібрати вдалий день для пологів, коли йдеться про кесарів ­розтин.

Достатньо знати місце та час народження дитини, щоб визначити, ким вона буде і в якій галузі досягне успіхів. Бачу в гороскопі характер, особливості мислення, пам'яті, відносини з батьками, а також здібності, таланти, слабкі місця у здоров'ї. Є діти, яких не можна загартовувати. Інші можуть серйозно хворіти через інтелектуальне перевантаження. Таким раджу розвивати праву півкулю мозку: формувати тактильні навички, удосконалювати естетичні смаки, займатися мистецтвом.

На питання про причини захворювання та про одужання може відповідати астролог, який має медичну освіту. Інші на це не мають права. Я не беруся за розв'язання подібних питань. Зате можу допомогти людині визначитися з вибором лікаря. Для цього слід перевірити сумісність хворого з медпрацівником – чи не нашкодить він організму хворого. Так само на сумісність перевіряється майбутня сімейна пара, персонал фірми, домашня обслуга.

Буває, не можу працювати з людиною. Я повинна побачити в астрологічній карті ту ситуацію, про яку питає клієнт. Якщо ж гороскоп її не показує – зараз із цією людиною говорити про її проблеми не варто.

Чи завжди кажу людям правду? Здебільшого так. До початку роботи над гороскопом обов'язково перепитую, чи клієнт готовий почути навіть найгіршу правду. Але бувають ситуації, коли дозволяю собі збрехати. Якось приходила мати розумово відсталої дитини. Питала, чи може розвинути мозок своєї доньки до нормального рівня. Жінка готова була присвятити цій справі все життя. Я не мала права забирати в неї цю віру.

Часом мої прогнози не справджуються. Тоді повертаю гроші. До моменту реалізації спрогнозованих подій підтримую зв'язок із людиною. Робота над одними питаннями займає близько двох хвилин, над іншими – до двох тижнів. Залежно від складності питання.

Якщо клієнт просить проглянути щось до кінця життя, питаю: "Вам справді цікаво, коли ви помрете?" Бажання одразу відпадає.

Інколи питають, де пропала людини чи тварини. Якщо вони живі, то знаходжу.

Буває, просять допомогти вибрати собачку, коня чи дельфіна для лікування дитини. Можу визначити, яка саме тварина допоможе.

В одного чоловіка вкрали щойно куплений водний мотоцикл. Його знайомі попросили мене знайти вкрадене. Я описала в деталях, хто це зробив і де зараз мотоцикл. На той момент на ньому якраз перебивали номери. Попередила: краще не шукати мотоцикл, бо власник може поплатитися за це життям. Бачила, як крадії його вбивають.

Найлегше відповісти на конкретне запитання: "Чи правда, що…?". На це досить витратити кілька хвилин. Десь за рік такого може навчитися будь­хто. А от робити глобальні прогнози я вчуся вже 22 роки і пройшла, у кращому випадку, половину шляху. Астрологія – майже неосяжна наука.

У гороскопі прописано, чи спроможна людина на духовний розвиток. Коли кажу про це на астрологічних конференціях, у мій бік летять помідори. Бо мої гуманістично налаштовані колеги переконані, що всі можуть сягнути вершин духовності. Це не так. Досить лише подивитися довкола себе.

Гороскоп може серйозно змінитися, якщо людина переїжджає далеко від місця свого народження. Наприклад, так можна позбавитися хворобливої залежності. Якось звернувся до мене бізнесмен із питанням про нерухомість. Він живе в Україні, а народився в Казахстані. Він переїхав в Україну, бо вдома спивався і став усвідомлювати це. На новому місці почав добре заробляти, перестав заглядати в чатку. Багато чого досяг, але втратив родину, бо жінка з дітьми не погодилися на переїзд. Сім'ї в нього більше ніколи не буде – так змінився гороскоп при переїзді.

Коли астролог радить утекти від проблеми в інше місто чи країну, обов'язково перепитайте, чим ви жертвуєте. Якщо гороскоп зміщується, одне знаходиш, інше – втрачаєш.

Гороскоп – це малюнок зоряного неба на момент народження людини. І не лише людини. Тварина, фірма, валюта, держава – все має свій гороскоп.

Астролог бачить у карті народження людини її долю лише за нормальних умов. Гороскоп людини не покаже війну, природну катастрофу, всесвітню епідемію.

У людини безліч можливостей для розвитку, завжди є вибір. Але в межах її особистої долі.

Несумісності знаків не існує. Є несумісність людей.

Не все можна побачити в гороскопі. Планети не можуть показати групи крові людини, її статі тощо. Можливо, ми втратили ці техніки у минулому, в періоди гоніння на астрологію. Нам часто доводиться заново відкривати відомі старим майстрам способи роботи з гороскопами.

У той момент, коли в людини народ­жується запитання, у просторі вже закладено відповідь на нього. На цьому принципі базується хорарна астрологія. Вона відповідає на конкретно поставлене запитання. Наприклад, чи дадуть світло в офісі чи яка буде погода у червні?

Дівчина цікавиться, чи вдома її гаманець, який вона загубила. У гороскопі ця дівчина визначається, як планета, яка керує знаком зодіаку на сході горизонту. Щохвилини Земля повертається таким чином до картини зоряного неба, що над горизонтом сходять один за одним усі знаки зодіаку. Коли прозвучало запитання, на сході був знак Терези. Ним керує Венера. Тож у подальшій роботі астролог дивиться на Венеру, як на свою клієнтку. Будь­яке місце на зодіакальному колі, яке розташоване під патронатом Венери, можна вважати місцем, де наша дівчина є умовною господинею. Якщо астролог побачить, що гаманець перебуває у межах території, яка знаходиться під владою Венери, то насправді його слід шукати вдома. Так воно й було. Марс, управитель наступного за Терезами знаку – Скорпіона, стояв саме в Терезах, а поруч із ним розташована Венера. Тобто не просто вдома був гаманець, а буквально під рукою. Більш детальна робота з картою показала, що втрачена річ знаходиться у робочій кімнаті, у книжковій шафі, у верхній шухляді – зверху на документах. Дівчина автоматично закинула туди гаманець, коли до неї завітали малознайомі люди.


Я тричі виходила заміж

 

Мій робочий день починається о сьомій ранку. До дев'ятої маю бути в школі. Працюю вчителем української мови в харківській приватній гімназії "ОЧАГ". Це дуже сильний навчальний заклад з унікальним педагогічним колективом. Хочу, аби там навчався мій онук.

Астрологом стаю після уроків. У моїй базі постійних клієнтів – понад 50 людей.

Я тричі виходила заміж. З останнім чоловіком живу п'ять років. До астрології він ставився скептично. Тепер непогано розуміється на цьому. Часом навіть помічає недоліки в моїй роботі.

Із другим чоловіком, відомим астрологом, прожила 13 років. Причина розлучення – професійна конкуренція. Навчалися астрології разом в одній групі слухачів. Спочатку вдвох проводили консультації, а потім він побачив у мені конкурентку.

Перший чоловік покинув мене з 1,5-річною донькою на руках. Поїхав на Далекий Схід на навчання і знайшов там іншу сім'ю.

Заробляю достатньо, маю свій офіс. Але бути мільйонером мені не судилося – усе маю заробити сама важкою працею.

 

На свій особистий гороскоп рідко маю час. Це як чоботар без чобіт. Але близьких людей попереджаю про можливі негаразди. Донька завчасно знала про критичний у її долі рік, повний випробувань і матеріальних втрат. Сумісність зі своїми обранцями та підлеглими теж перевіряє через мене. Чоловік не робить великих покупок без ради з зірками. У травні попередила свого водія про аварійну ситуацію, яка йому загрожувала наступної доби між восьмою та дев'ятою годинами ранку. О 8.20 наступного дня він зателефонував і розказав, що затримується через аварію, в яку потрапив.

Донька живе в Тбілісі, має свій бізнес. Там їй краще, аніж тут.


 

2013 року Україна розколеться на дві частини

 

1. Кінця світу не буде ще багато сотень років. Спочатку Земля має пережити новий етап своєї історії – зміну клімату, рослинного і тваринного світу. Народжуватимуться люди, здатні швидко освоїтися в нових умовах. Слабкі вимиратимуть.

 

2. Українцям слід підготуватися до 2011 року. Це рік великих випробувань. Криза розпочнеться, коли приймуть новий податковий закон та закон про землю. Вони стануть своєрідним яблуком розбрату у владі. Почнеться дуже жорстка інформаційна війна, посилиться диктатура. Гривня зазнає різкої інфляції. Підсилить складну ситуацію неймовірно спекотне й сухе літо, через що не матимемо врожаю. Слід очікувати сильного землетрусу. До того ж наступного року в нас буде шість місячних затемнень за норми три-чотири. Люди стануть агресивнішими, прагнутимуть змінити щось докорінно.

3. 2012 рік буде логічним продовженням 2011-го.

 

4. Держава Україна в нинішніх кордонах проіснує 22 роки і вісім місяців. 2013-го вона розколеться на дві частини. Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Харківська області, Крим і Причорномор'я матимуть усі шанси dвійти до складу Росії, хоча залишатимуться автономними. Імовірно, ця територія матиме іншу назву. Україною залишиться решта регіонів. Держава матиме нового президента – людину, яка зараз не займає ключових позицій у політиці.

 

5. 2020-го закінчиться ера землі, що триває від 1842 року. Це ера матеріальності, практичності. Люди розподілили землі, власність, розвинули капіталізм, створили паперові гроші. Відбувся перерозподіл територій. Створювалися держави на національній основі. Американці стали найвпливовішими, китайці – найплодючішими. Після 2020-го Юпітер і Сатурн з'єднуватимуться раз на 20 років у знаках стихії Повітря (Терези, Водолій, Близнюки). Почнеться ера повітря. Все розвиватиметься по-іншому. За чотири роки до того зникне долар і більшість національних валют. З'явиться новий еквівалент грошей, завдяки якому відбуватиметься обмін товарів.

 

6. Інформація передаватиметься не через дроти чи металеві конструкції, а через інформаційні поля. Наука більше зацікавиться людськими екстраздібностями. Кордони зникнуть, бо в них не буде потреби. Людина освоїть нові способи пересування.

 

7. Гороскоп нової ери буде лагіднвший до України, аніж теперішній.

 

8. Від природних катаклізмів українцям не має сенсу ховатися. У нас буде не найгірше, хоч матимемо проблеми з Чорним морем – воно бруднішатиме. Наш клімат дедалі більше нагадуватиме тропічний. Але ми пристосуємося до цього.

 

9. 2076-го буде наймасштабніша за всю історію людства війна.

 

10. Криза влади в Україні закін­читься не раніше як 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Долар зникне через шість років - 10 прогнозів астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути