субота, 09 жовтня 2010 18:37

Людмила Янукович після поїздки в Осло захопилась норвезькими танцюристами (ФОТО)
15

8 жовтня о 13.50 перша леді України Людмила Янукович під'їхала до службового входу Палацу Металургів у Маріуполі. Там о 14-й розпочалась вистава "Білосніжка та сім гномів", яка проходила в рамках 17-го фестивалю "Зірки світового балету". Саме цей фестиваль патронує Людмила Олександрівна.

За словами організатору фестивалю Вадима Пісарєва, вона вже 17 років приходить в якості глядача на цей фестиваль.

"Коли проводили його вперше, губернатором Донецької області був Віктор Янукович. Він допоміг у проведенні виступів. Відтоді Людмила Олександрівна була присутня на них щороку", - зізнався він.

Місцевий мешканець Геннадій Волков повідомив, що до чорного входу під'їхало п'ять машин.

"Усі такі великі, чорні, навєрно броніровані. Повиходили з них одні мужики у чорних куртках, і жінка Януковича з ними. Роздивився, що наші Хотлубей (мер Маріуполя Юрій Хотлубей - Gazeta.ua) та Узун (керівник міського управління міліції Михайло Узун -Gazeta.ua) з Балабановим (ректор Маріупольського гуманітарного університету Константин Балабанов - Gazeta.ua) там були. А то всьо, навєрно, охрана. Ніхто їх на вході не зустрічав з хлібом-сіллю. Це вже там, в середині їх чекали. І міліції чогось мало було. Вчора, як гуляв із собакою, бачив їх тут багатенько", - розказав він.

Вся делегація зайшла на кілька хвилин до кабінету директора Палацу Металургів Андрія Голованя, потім пройшли у зал.

"В антракті Людмила Олександрівна роздавала автографи дітям. А після вистави привітала юних артистів, подарувала їм квіти і маленькі подаруночки. Здається, то були рушнички та цукерки. Поспілкувалась з танцюристами з Норвегії, які брали участь у постановці. За перекладача у них був Пісарєв. Мабуть, вона була нещодавно у Норвегії, і приїхала у Маріуполь подивитись виступ саме норвежців. Потім всі пішли на невеличкий фуршетик", - розповів Андрій Володимирович.

На фестиваль змогли безкоштовно попасти діти, які займаються у творчих гуртках та школах мистецтв. З дітьми прийшли їх батьки, наставники та вчителі. Зала була вщент заповненою.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович після поїздки в Осло захопилась норвезькими танцюристами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути