четвер, 07 жовтня 2010 17:54

У Сингапурі росіяни ледь не побили співака через пісню українською

У Сингапурі росіяни ледь не побили співака через пісню українською

Новий 2008-й рік молодий співак і актор з Одеси Кирило Туриченко зустрічав у Сингапурі. У кафе його ледь не побили за те, що він виконав пісню українською мовою.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua під час зйомок концерту "Пісня року- 2010".

"Прийшли з друзями у кафе, де збираються росіяни та українці. Там була спеціальна концертна програма для росіян. Я підійшов до організаторів і попросився заспівати. Виконав шість російських пісень на ура. Після сьомої, української "Варто чи ні?" Олександра Пономарьова, росіяни із залу почали гукати: "хохлы", "бандеры", "вон!", - розказав співак.

За словами Туриченка, після цього на нього накинулась група росіян. Їм не сподобалось, що на їхньому, як вони вважали, святі заспівали українською.

"Троє здорованів, сибірські суворі хлопці, накинулися на мене. Підбігли наші донецькі, які також відпочивали у тому закладі, почали захищати. Поштовхались трохи, друзі швиденько кинули мене в машину і в готель. За таку заварушку в цій країні можна отримати смертну кару. Росіяни залишились святкувати далі", - наголосив Туриченко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Сингапурі росіяни ледь не побили співака через пісню українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути