середа, 06 жовтня 2010 14:30

Виступ Обами перервав конфуз "а-ля Янукович" (ВІДЕО)

Виступ Обами перервав конфуз "а-ля Янукович" (ВІДЕО)

Президент США Барак Обама був вимушений перервати свою промову під час його виступу на саміті найвпливовіших жінок, організованому журналом Fortune в Університеті Карнегі-Меллон через емблему президента, що відвалилася з трибуни, на якій він виступав.

Коли президент виголошував промову, з трибуни університету, яку традиційно ставлять для глави держави, відвалилася президентська емблема і з гуркотом впала на підлогу. Через це американський лідер був вимушений на деякий час перервати свій виступ.

Втім, він відреагував на конфуз з властивою йому іронією: "Нічого страшного. Ви і так знаєте, хто я такий". Разом з тим Обама припустив, що хтось з його обслуговуючого персоналу, мабуть, сильно занервував, коли емблема впала. "Місця собі не знаходять", - відмітив він.

Відзначимо, що це не перша пригода під час виступів Обами. У червні, коли глава Білого дому озвучував свої зауваження з приводу законодавчого акту, що стосуються реформ в охороні здоров'я, йому на обличчя сіла муха, що тут же відобразили провідні інформагентства. А в липні 2009 року Обама був вимушений перервати промову через те, що раптово впав і розбився суфлер.

Як відомо, Януковича ледь не збило з ніг жалобним вінком 17 травня в Києві, коли він разом зі своїм російським колегою Дмитром Мєдвєдєвим покладав вінки до пам'ятнику невідомому солдату під сильну зливу з вітром.

Відео Януковича з вінком побило всі рекорди українського інтернету. Лише за перші 18 годин відео на YouTube отримало понад 700 тисяч переглядів.

7ja.net

Зараз ви читаєте новину «Виступ Обами перервав конфуз "а-ля Янукович" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути