середа, 22 вересня 2010 08:16

Табачник назвав Західну Україну печерним заповідником націоналізму

Табачник назвав Західну Україну печерним заповідником націоналізму

Опозиції не варто було б робити ставку на радикальний націоналізм.

Про це йдеться в статті міністра освіти і науки Дмитра Табачника в тижневику "2000".

"Радикальні націоналісти настільки скомпрометували себе під час ющенківської п"ятирічки, що їх повернення у владу в доступній для огляду перспективі, в умовах збереження територіальної і політичної єдності української держави, неможливе", - вважає міністр.

На думку політика, розуміючи, що "ніякі маніпуляції з виборчим законодавством, крім хіба що заборони на участь у виборах всім, хто не розділяє древньоукровських донеандертальских поглядів на політику, історію і культуру народу", не допоможуть, опозиція повільно, але вірно приходить до думки, що вже неможливо правити "від Сяну до Дону".

"Варто спробувати зберегти за собою печерний заповідник націоналізму від Карпат до Збруча. Деякі пропонують ще й Київ прихопити, але найбільш кмітливі розуміють, що не по "Сеньке шапка", - зазначає Табачник.

"Мільйонам втікачів-прибульців з псевдо-П"ємонту просто нічого буде їсти і ніде буде працювати в мегаполісі, якщо з нього підуть офіси донецьких, дніпропетровських, харківських, запорізьких, одеських, кримських та інших компаній", - заявив міністр.

"Окремо взята провінція не в змозі прогодувати і привести в порядок навіть Львів, куди вже їй до Києва", - додав він.

Крім того Табачник зазначив, що наразі державі більше загрожує розкол, ніж повернення до влади націоналістів: "Розколоти країну Андруховичу і компанії буде вкрай складно".

Зараз ви читаєте новину «Табачник назвав Західну Україну печерним заповідником націоналізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

105

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути