четвер, 02 вересня 2010 11:44

Максим Шацьких платив викуп за вкрадений "Лексус"

Максим Шацьких платив викуп за вкрадений "Лексус"

Нещодавно заарештовано групу викрадачів, яка кілька років "працювала" в Києві та інших областях країни, викрадаючи дорогі автомобілі.

Жертвою угруповання став футболіст київського "Арсеналу" і екс-нападник "Динамо" Максим Шацьких. У нього викрали "Лексус" вартістю 120 тисяч доларів. Не встиг cпортсмен засмутитися, як йому передзвонили і запропонували не йти в міліцію із заявою про викрадення, а вирішити всі питання полюбовно: за 47 тисяч доларів йому повертають машину у повній цілості. Футболіст погодився і після передачі грошей отримав свій же "Лексус".

"Так, справді, неприємний епізод з викраденням машини був. Я сам її повертав, заплативши викуп у розмірі 47 тисяч доларів. Зараз цієї машини у мене немає - я давно її продав", - зізнався Макс.

Більш детально про неприємну історію розповіла дружина Максима Олеся.

"Це сталося влітку минулого року, коли ми з чоловіком були в Казахстані. Він тоді виступав за "Локомотив" з Астани. "Лексус-570" Максима залишався в Києві, на ньому з нашого дозволу виїжджав мій брат. Викрали машину, коли вона стояла біля ресторану. Мій брат бачив, як викрадачі на автомобілі збили шлагбаум і зникли, він викликав міліцію на місце злочину. А через 2-3 дні з нами зв"язалися і сказали про суму, яку просять за машину", - розповіла пані Шацьких.

"Найобразливіше, - продовжує Леся, - це те, що "наводку" на автомобіль дала дуже близька для нас людина. Він не футболіст, але знайомий з нашою сім"єю і входить в родину "Динамо". Коли ми дізналися про це - були шокованіі. Пізніше до нас приходили родичі цієї людини, просили за нього. Обіцяли повернути гроші. І Максим написав заяву в міліцію, що претензій не має, ми сподівалися на порядність цих людей. Правда, всі гроші так і не повернули - лише половину. Але Бог їм суддя, мій чоловік не з тих людей, які будуть за кимось бігати".

Цікаво, що за словами Лесі, улюблена марка автомобіля Максима - "Мерседес", він завжди їздив тільки на них. І ось з єдиною машиною не цієї марки сталася така історія.

Зазначимо, що допомагали злодіям п"ять служителів порядку з Києва, Київської та Хмельницької областей та два співробітники Центрального апарату МВС. Ці вже колишні офіцери заробляли загальний капітал з професійними злодіями на легалізації крадених автомобілів - в їх функції входила підробка документів. Вони ж брали участь в організації системи викупу дорогих іномарок, попередньо викрадених у багатих людей.

За матеріалами ТСН, KP

Зараз ви читаєте новину «Максим Шацьких платив викуп за вкрадений "Лексус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути