пʼятниця, 06 серпня 2010 03:34

"Носіть у сумочці зубок часнику"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Моїй доньці 28 років, а заміж не йде, — пише 50-річна Оксана Іванівна з міста Кіровоград. — Живе з чоловіком у цивільному шлюбі. Її ровесниці уже по двоє-троє дітей мають, а у моєї діток нема. Моя Аннушка не гуляла, не пила, не курила, а щастя немає".

Лист Оксани Іванівни читає біоенергетик 43-річна Лілія Хасапєтова із Кривого Рогу.

— Було б краще, якби надіслали фотографію жінки, — каже Лілія Ернестівна. — Через портрет людини легше розкрити її проблему, побачити майбутнє і минуле.

Кладе лист на стіл, сканує його рукою.

— Жінкам, які довго живуть у цивільному шлюбі, раджу тверезо подумати над своїм становищем. Якщо чоловікові ви потрібна, він хотітиме взяти вас за дружину, а не дуритиме голову кілька років. Якщо не виходить з одним, шукайте іншого. Завжди знайдеться кращий. Любіть і поважайте тих, хто відповідає вам взаємністю. Відчуваю, що у жінки проблеми зі здоров"ям. Через це вона погано відчуває інших чоловіків, не в змозі відповісти їм взаємністю. Раджу їй підлікувати кишечник і печінку. Із життя треба забрати увесь негатив і дратівливість.


"Мій чоловік помер 18 років тому, — розповідає у листі Тамара, 43 роки, з міста Полтава.— Я сама поставила на ноги двох діток. Вісім років тому познайомилася з одним чоловіком. Характерами зійшлися, а життя не складається. Він одне обіцяє, а робить зовсім інше. Любить випивати, на роботу не ходить, одним словом, альфонс. Якось покинула його. Він на колінах приповз, просив, щоб простила його, обіцяв змінитися. Далі обіцянок діло не пішло. Мені таке життя надоїло. Може, ми з ним не підходимо одне одному? Хочу створити сім"ю, але, напевно, він не моя доля".

Аннушка не гуляла, не пила, не курила, а щастя немає

Біоенергетик розглядає фотографію. На ній блакитноока коротко підстрижена білявка.

— Перестаньте носитися з чоловіком, як із дитиною. Чимало чоловіків чекають на вашу взаємність. Ваш теперішній коханий, як чемодан без ручки: його незручно нести і не хочеться кидати. У вас закрита жіноча чакра. Через це проблеми у сімейному житті, відчуваєте дискомфорт, не можете визначити, який чоловік вам підходить. У роду є великі гріхи по жіночій лінії. Можливо, мама чи бабуся робили аборти або причаровували чоловіків. Нехай жінки-родички згадають свої гріхи й попросять пробачення у Бога. Самі сходіть до церкви, помоліться за здоров"я.


"Усе дістало, — скаржиться львів"янка Катерина, 31 рік. — З чоловіком розлучилася, бо він багато пив. Виховую 10-річного сина. Маю коханця, але хочу сімейного щастя. Здоров"я підводить, почуваюся старою і побитою. Робота не тішить, колектив не дружний, зарплата мала. Не знаю, як жити далі".

Лілія Ернестівна розглядає фото чорнявої жінки у довгій чорній сукні. Проводить пальцем по її обличчю.

— Коханець хоче замінити вам чоловіка, але ви самі відштовхуєте його своєю депресією. Колишній чоловік своїм пияцтвом спалював вашу силу й енергію. Візьміть себе в руки. Будьте відвертішою у почуттях і бажаннях. На роботу носіть у сумочці чи гаманці зубок часнику. Він відлякуватиме від вас енергетичних вампірів.

Зараз ви читаєте новину «"Носіть у сумочці зубок часнику"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути