середа, 28 липня 2010 20:41

Восени буде бум на кеди

Восени буде бум на кеди

Гардероб українських модниць у сезоні осінь-зима обов'язково має поповнитись кедами. І що більше, то краще. Столичний дизайнер Сніжана Нех, яка обшиває ноги мало не усім зіркам шоубізу каже, на них буде справжній бум. Носитимуть навіть високі шкіряні кеди з теплим кожухом.

"У мене є кілька пар кедів, дуже люблю це взуття. Часто поєдную кеди з коротким платтям. Образ називається - завуальоване сексі. Недавно бачила в журналі фото Наталі Водянової, яка прийшла на якусь тусівку у вечірньму платті та кедах. Дуже ексцентрично, красиво, їй пасує. Але це завжди ризиковано, треба бути впевненим у собі і мати тонкий смак. Бо насправді, кеди не до всього пасують"

Дизайнерка радить не поєднувати на собі більше трьох кольорів. Сумочка і взутя одного кольору вже не актуальні.

"До чорного, білого чи сірого найкраще додавати трохи коралового або чорного графіту. Небажаним буде червоний колір. Сумочка і взуття мають бути різними. Хоча, якщо на сумці присутній лише відтінок із взуття, то це добре. Сумка може бути підібрана під нігті, під якийсь аксесуар. Я можу одягнути що завгодно, і взяти велику оранжеву сумку. На мені не може бути більше цього кольору, хіба блідо-оранжеві сандалі"

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Восени буде бум на кеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути