четвер, 22 липня 2010 18:22

Сергій Тулуб купив у Черкасах житло

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, 57 років, переїхав зі службового житла в готелі "Дніпро" до купленого двоповерхового будинку по вул. Університетській, 38. Такі чутки ходять в обласній владі.

Придбаний губернатором особняк розташований в одному з найпрестижніших мікрорайонів — "Казбет". Площа ділянки — кілька соток. Там, крім дому, є гараж на три автівки і господарське одноповерхове приміщення.

Будинок оточений цегляною огорожею. На ній встановили відеокамери. Навпроти міститься обласне бюро технічної інвентаризації та відділення "Приватбанку". До будівлі обласної адміністрації звідси близько 3 км. Йти пішки 25–30 хв.

Сусіди розповідають, цей дім три роки тому звів бізнесмен, який торгує нафтою. Губернатор, за чутками, купив у нього житло. Люди кажуть, колишнього господаря охороняли протягом доби кілька охоронців. Чатували навіть уночі.

Зі слів сусідів, на місці теперішнього будинку Тулуба до 2004 року жив у старенькій хаті відомий народний художник Іван Гайдук. 2004-го 81-річного митця у власній домівці зарубав сокирою його учень. Убивця викрав унікальні книжки й картини.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Тулуб купив у Черкасах житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути