четвер, 08 липня 2010 19:00

Людмила Підчасюк заколола лиса вилами

Два дні жителям вул. Конєва, Набережної та Попова в селі Нове Місто, Монастирищенського району дошкуляв лис. Крав домашню птицю з курників серед дня.

У суботу лис забіг до літньої кухні 50-річної Людмили Підчасюк:

— Поставила варити малинове варення. Стою, помішую, раптом відчуваю біля ніг щось пухнасте тернулося. Глядь, а там — лис. Із переляку мало не зомліла. Давай товкти його віником. А йому хоч би що. Забився під стіл і не вилазить. Вибігла на вулицю, давай стукати в хатнє вікно. Вийшов чоловік. Уже разом ми почали виганяти лиса з-під столу. А він, наче дражниться, бігає туди-сюди. Урешті чоловік схопив сапу, підпер звіра до стіни, а я його вилами заколола.

Лиса господарі викинули на смітник.

— У таких випадках слід протягом трьох годин здати тіло звіра або його голову на дослідження до ветлабораторії, — каже Микола Яненко з Монастирищенської районної лікарні ветмедицини. — Тоді ще буде час визначити, чи тварина була хвора. Насправді здоровий лис діє оперативно: заскочив у курник, упіймав курку і тікати чимдуж.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Підчасюк заколола лиса вилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути