пʼятниця, 25 червня 2010 04:40

В Олега Скрипки народилася донька

У музиканта, 45-річного Олега Скрипки в ніч на 22 червня в столичному пологовому будинку N7 народилася донька. Вона важить 3 кг 800 г.

— Олег хотів дівчинку. Тому що має вже двох хлопців, — каже його кум, лідер гурту "Хорея козацька" Тарас Компаніченко, 39 років. — Не знаю точно, чи Олег був присутній під час пологів. Здається, не збирався. Наталя народила легко, у найкоротшу ніч року. За старою традицією, це свято Івана Купала. Думаю, вони зумисне нічого не планували, але донька народилася в літнє сонцестояння. Тепер у природі все розквітає, набуває найбільшої сили. Рак — це хороший знак для жінки. В Олега має бути покладиста, відповідальна і жіночна донечка.

Тарас не знає, як назвуть дитину.

— Гадаю, вони самі цього ще не знають. Коли хреститимуть, теж невідомо. У куми покличуть когось із духовно близьких людей.

Компаніченко хрестив сина Скрипки 5-річного Романа, а Олег став хрещеним батьком його доньки 7-річної Софії. Меншому сину Скрипки — Устиму — 2 роки.

Наталя перебуває в пологовому будинку. Із пологової зали її з донькою перевели в сусідню палату зі спортсменкою Яною Клочковою, яка 21 червня народила сина.

Зараз ви читаєте новину «В Олега Скрипки народилася донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути