субота, 19 червня 2010 11:57

Британець упіймав величезного коропа вагою 45 кг (ФОТО)

 

17 червня 40-річний британець Емброуз Сміт в озері міста Діжон, Франція, зловив найбільшого в світі дзеркального коропа. Рибина важить майже 45 кг.

Емброуз разом з дружиною Рут та доньками на тиждень поїхали до Франції на риболовлю. Чоловік вирішив порибалити в озері Діжон. Приготував приманку з риби та фруктів. Коли побачив, що щось проковтнуло гачок, почав тягнути. За 20 хвилин йому вдалося притягнути коропа до берега. Дружина з доньками накинули на рибину сітку і допомогли донести до ваги. Щоб Міжнародна асоціація спортивної риболовлі зафіксувала рекорд, знайшли трьох свідків. Після зважування коропа відпустили назад в озеро.

"Я знав, що витягну щось важке, але навіть припустити не міг, що це буде такий гігант. До цього найбільший короп, якого я ловив, важив 26 кг. Коли побачив цифри на вазі, відкоркував пляшку вина",- каже рибалка.

Попередній світовий рекорд належав британцю Мартіну Локу.У січні він зловив дзеркального коропа вагою майже 43 кг в озері Рейнбоу в Франції.

Французькі озера славляться великою кількістю дзеркальних коропів. Туристичні фірми влаштовують спеціальні тури для рибалок.

Gazeta.ua за матеріалами DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Британець упіймав величезного коропа вагою 45 кг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути