пʼятниця, 11 червня 2010 07:31

Ольга Шепітак кілометр наздоганяла голого злодія

Автор: фото: Ігор ХОМИЧ
  Продавець львівського магазину ”Продукти” Ольга Шепітак показує віконце для нічної торгівлі на дверях крамниці. Через цей отвір утік чоловік, який намагався вкрасти жуйки
Продавець львівського магазину ”Продукти” Ольга Шепітак показує віконце для нічної торгівлі на дверях крамниці. Через цей отвір утік чоловік, який намагався вкрасти жуйки

— Виліз із магазину злодюга з голою дупою і побіг вулицями в центрі Львова. А я за ним. Кричу людям: "Тримайте грабіжника!", а вони сміються. Певно, не розуміли, що робиться, — каже 27-річна Ольга Шепітак, продавщиця крамниці "Продукти" на вул. Котлярській.

5 червня об 11.45 львів"янин 32-річний Мирослав крав у магазині блоки жувальних гумок "Орбіт". Ольга кинулася боронити товар.

— Зайшов чоловік десь із метр вісімдесят на зріст. Худий, світловолосий, трохи лисуватий. Каже, запропонуйте мені цукерки в коробках, — розповідає продавщиця. — Доки я вибирала, він рукою через вітрину загарбував жуйки. Зайшли чоловік із жінкою. Я почала обслуговувати їх. А він далі тягнув жуйки. Тут жінка впівголоса каже: "Закривайте двері й викликайте охорону". Я не зрозуміла. Вона на нього показала. Підходжу до цього хлопця, розщіпаю йому чорну куртку. А з неї сім блоків жуйок падають на підлогу. Він хотів утекти. Ми з колегою і тою жінкою почали шарпатися із ним біля вхідних дверей. Чоловік-покупець тримав двері за клямку.

Злодій звільнив одну руку й почав нею гримати у вікно вхідних дверей. Нічого не говорив. Лише раз попросив жінок відпустити. Розбити металопластик не зміг. Помітив віконечко, через яке продавці торгують уночі. Розбив скло й почав лізти крізь вікно на вулицю.

— Те віконечко розміром десь із 40 на 40 сантиметрів. Він уже пропхав тулуб, як ми вхопили його за штани. Так і вислизнув: він із голою дупою на вулиці, а ми з джинсами, трусами і кросівками всередині лишилися, — продовжує Ольга. — Я вискочила за ним на вулицю. Пробігли десь із кілометр, доки побачила машину Державної служби охорони. Впала їм на капот: "Хлопці, тримайте злодюгу". Вони наздогнали його на вулиці Татарській, за два кілометри від магазину. Бігли по слідах крові. Він, як розбив вікно, сильно руку поранив.

Викрав жуйок на 378 гривень

Ольга Шепітак повернулася в магазин. За 20 хв. працівники Державної служби охорони привезли туди злодія.

— Прикривався курткою. Просив труси повернути, — сміється Ольга. — Я їздила на впізнання. Запитала його, чи варто було заради жуйок на строк іти. Він мовчав і ховав обличчя.

Затриманий Мирослав двічі засуджений за дрібні крадіжки. Цього разу викрав жуйок на 378 грн.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Шепітак кілометр наздоганяла голого злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути