середа, 12 травня 2010 14:26

"Кононов націлений на груповий етап Ліги Європи" - Дедишин

"Кононов націлений на груповий етап Ліги Європи" - Дедишин

Львівські "Карпати" озвучили попередні завдання на новий сезон. Нагадаємо, команда Олега Кононова фінішувала на п'ятому місці, яке дає право виступати у Лізі Європи. За словами генерального директора клубу Ігоря Дедишина, "Карпати" хочуть затриматися в єврокубках якомога довше.

"Завдання на наступний сезон у стадії обговорення, - розповів Дедишин "Gazeta.ua". - Вони мають бути реальні і виконувані. Також має бути фінансова база, щоб мотивувати команду для досягнення результату. Зараз ми у стадії формування бюджету клубу. Крім того, потрібно доукомплектувати команду до такого рівня, щоб ми зрозуміли, що ці футболісти зможуть вирішувати завдання.

Попередньо в Лізі Європи ми ставимо завдання потрапити у груповий етап турніру. Іншими словами, максимально продовжити єврокубковий сезон для наших вболівальників. Якщо гра команди дозволятиме команді вийти з групи, то ми нічого проти не будемо мати. Тренер Олег Кононов також націлений на те, що потрапити у групу Ліги Європи. Для команди, яка давно не грала в єврокубках це буде важко, але ми клуб амбітний і ставимо амбітні завдання.

Що стосується чемпіонату України, то завдання мінімум – зона Ліги Європи, а завдання максимум – потрапити у трійку призерів."

Сьогодні стало відомо, що "Карпати" взяли до кінця року в оренду з правом викупу двох футболістів з бразильського "Ріо Кларо" - 20-річного Даніло Фернандо Авелара і 21-річного Нену. Команда планує придбати ще двох гравців.

Зараз ви читаєте новину «"Кононов націлений на груповий етап Ліги Європи" - Дедишин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути