пʼятниця, 30 квітня 2010 08:19

Міліціонерові двічі наступили на ногу

Автор: фото: Богдана ЄВСЄЄВА
  Молодшому сержанту міліції Дмитрові Завадському під час сутичок біля Верховної Ради наступили на ногу. Його госпіталізували
Молодшому сержанту міліції Дмитрові Завадському під час сутичок біля Верховної Ради наступили на ногу. Його госпіталізували

27 квітня троє київських міліціонерів після сутичок під Верховною Радою опинилися в госпіталі МВС. У двох забої на обличчі й закрита черепно-мозкова травма. Третій — із травмами ступень.

38-річний Анатолій Міненко і Дмитро Завадський, 21 рік, лежать у палаті N8 на третьому поверсі у відділенні променевої патології. Там двоє ліжок, на столі тарілки із запіканкою та чай. Під стелею висить телевізор. Постраждалі лежать у смугастих піжамах під ковдрами.

— Поїжте, бо до приїзду заступника міністра треба тарілки забрати, — каже чергова медсестра.

— Ми всі з одного полку, заступили в охорону. Великий натовп почав рухатися, хотіли прорватись, і мені пройшлися по нозі, — розказує молодший сержант Дмитро Завадський. — Раз чи двічі наступив високий чоловік. Йому до 30 років, високий — метрів під 2, худий. Колір волосся я не запам"ятав. Сьогодні вже нога не болить і припухлість спала. Нічим не лікували і скільки лежатиму не кажуть.

— А вчора він ходити не міг. Cкакав на одній нозі, — підводиться з ліжка Анатолій Міненко, інспектор патрульної служби столичної міліції. — У мене забиття грудної клітки. Натовп почав штовхатися, хотіли прорватися через кордон. Ми втримували їх. Ніхто не бив, просто люди сильно напирали. Біль у грудях відчув десь за 2 години. Сюди привезли на полковій машині.

Третій потерпілий — заступник командира взводу патрульної служби Віталій Славченко, 29 років. Лежить сам у палаті N1, дивиться телевізор.

— Ми розділили ланцюгом дві політичні сили. Із натовпу в нас полетіли дерев"яні палиці й пластикові вудочки. Одна влучила в обличчя, — показує рану на носі. — Болю спочатку не відчув. А ввечері заболіла голова та ніс. Поклали в лікарню зі струсом мозку. Сьогодні вже не болить нічого і нормально ходжу.

За фактом травмування міліціонерів відкрили кримінальну справу — за грубе порушення громадського порядку.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонерові двічі наступили на ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути