четвер, 29 квітня 2010 04:43

Обдарованим дітям подарують ноутбуки

Львів"янка 5-річна Анастасія Боднар читає чотирма мовами, знає таблицю множення, видобуває квадратний корінь із чисел до 100. Поліна Тарасенко, 8 років, із Херсона добре грає на восьми музичних інструментах. 7-річна Ліза Коновал зі Свердловська Луганської області робить писанки з 8-місячного віку. З-поміж цих і ще 33 інших обдарованих хлопчиків і дівчаток 30 квітня обиратимуть диво-дитину в столичному палаці "Україна".

Загальноукраїнський конкурс "Диво-дитина-2010" проводять Агентство сімейного розвитку, київський дитячий розважальний комплекс "Тропікал парк" і народний артист України Віктор Шпортько. Конкурсантам від 4 до 13 років.

— Учасником конкурсу може стати будь-яка українська дитина, — каже голова оргкомітету Віктор Новіков. — На сайті kidspark.kiev.ua можна скачати, заповнити анкету і надіслати її до Києва, на вулицю Фрунзе, 160. У листі слід розказати про свої досягнення.

Журі під керівництвом Ольги Сумської, народної артистки України, обиратиме переможців у п"яти категоріях: найрозумніший, найспортивніший, найбільш творчий, найдивовижніший і найгероїчніший.

— Буває, дитина сидить у глухому селі й ніхто не знає про її талант. Конкурс дає чудову нагоду отримати визнання. Усі діти, які беруть участь у конкурсі, — з простих українських родин, живуть у містах і селах, розкиданих по всій Україні, — говорить Сумська.

Переможці отримають 3,5 тис. грн за перше місце в кожній номінації. За друге і третє місця — по 2,5 тис. і 1,5 тис. грн. Фіналістам подарують ноутбуки, телевізори, музичні центри.

Початок конкурсу о 18.00. Вартість квитків — від 40 до 350 грн.

Зараз ви читаєте новину «Обдарованим дітям подарують ноутбуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути