пʼятниця, 23 квітня 2010 08:41

Запорізький власник пітбуля нацькував собаку на 5-річну дитину

Запорізький власник пітбуля нацькував собаку на 5-річну дитину

У Запоріжжі господар пітбуля нацькував пса на сім"ю з трьох осіб, постраждала 5-річна дитина.

"У Ленінський райвідділ міліції звернулися батьки 5-річної дитини. Вони повідомили, що їхнього сина покусав собака, якого навмисно нацькував його господар", - повідомили в центрі громадських зв"язків ГУМВС України в Запорізькій області в четвер.

Як з"ясувалося, це сталось біля приватного будинку постраждалих, коли подружжя наводило лад в своєму дворі, спалюючи листя. В цей час біля їхнього будинку проходив 28-річний місцевий житель зі своїм собакою - пітбулем. Хлопець зробив зауваження подружжю, а після цього вихопив із затухаючої костриці тліючу головешку і кинув її у напрямку будинку господарів. Між чоловіками зав"язалася словесна перестрілка, а потім роздратований перехожий спустив свого пітбуля з повідця і віддав йому команду "фас".

"Тварина, що знаходилася без намордника, миттєво кинулася на людей і вчепилася в дитину господарів. Побачивши такий поворот подій, власник пса схопив звіра і миттєво втік. Перелякані батьки негайно доставили сина з покусаною ногою в лікарню. Коли б не щільний комбінезон, травми у дитини могли бути значно серйозніші", - зазначили в ЦГЗ.

За даним фактом співробітниками Ленінського райвідділу міліції поришена кримінальна справа за ч. 1 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція за статтею - штраф до п"ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Запорізький власник пітбуля нацькував собаку на 5-річну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути