понеділок, 12 квітня 2010 12:59

"Платіні поставив дуже жорсткі умови, щодо вартості квитків" - Колесніков

"Платіні поставив дуже жорсткі умови, щодо вартості квитків" - Колесніков

Віце-прем"єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков підбив підсумки візиту президента УЄФА Мішеля Платіні в Україну. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

Зокрема, Борис Вікторович зазначив, що Платіні залишився задоволений прогресом, але висловив побажання, щоб він був більш помітним. Більш детальний аналіз ситуації буде зроблений 2 червня на засідання Спостережної ради УЄФА в швейцарському Ньоні.

"Я завіряю, що всі об"єкти до Євро-2012 будуть готові в терміни, що максимально наближені до встановлених. Найбільш проблемним об"єктом є львівський стадіон."

За словами Колеснікова два аеропорти у Львові та у Донецьку будуються "з чистого листа". Віце-прем"єр впевнений, що з початком холодів термінали, які добудовуються "будуть закриті."

Крім того Колесніков завірив, що уряд не має фінансових заборгованостей перед підрядниками, які займаються об"єктами Євро-2012.

"Мішель Платіні поставив дуже жорсткі умови, щодо вартості квитків – вона має бути доступна пересічним українцям. Пріоритетним завданням президент УЄФА вважає уникнення "чорного ринку" квитків на матчі." - зазначив Колесніков.

Віце-прем"єр розповів, що будівництво готелів, особливо в Донецьку і Харкові, відстає від графіку. Для вирішення цієї проблеми уряд вирішив ввести нульову ставку  по кредитах для будівників. Разом з тим він зауважив: хто з підрядників не здасть об"єкти у встановлений термін, змушений буде повернути ці кредити у повному обсязі.

Колесніков виділив спортивну складову підготовки збірної України до Євро-2012, якою буде займатися радник віце-прем"єра Олександр Заваров. Екс-наставник "Арсенала" відповідатиме за створення належних умов для головної команди країни, а саме її функціональної підготовки до матчів домашнього чемпіонату.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Платіні поставив дуже жорсткі умови, щодо вартості квитків" - Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути