субота, 10 квітня 2010 19:41

Гігантський кролик зі зростом понад 1 м продовжує рости (ФОТО)

Найбільший кролик у світі має 1 м 20 см зросту. Його називають Дарій Континентальний Гігант. Тварина досі росте. Його заводчик Анетт Едвардз очікує, що він продовжуватиме рости ще як мінімум шість місяців.

Кролик їсть 12 морквин, 6 яблук та 2 капустини на день.

"Він дуже лагідний, і я дивуюсь, що це допомогло йому вирости більшим за інших", - розповіла Аннетт.

"Він також багато бігає, тож поєднання їжі і вправ дало чудовий ефект. Він дуже добра тваринка, і, як проходиш біля нього, то видно, як загоряються в нього очі. Коли він виросте, то стане просто величезним. Я виміряла його цього тижня і раптом зрозуміла, що він став більшим, ніж Еліс, кролиха, яка досі була найбільшою у світі", - поділилась жінка.

59-річна Едвардз виростила чотири найбільші кролики у світі у Ворсестері. Першим був Роберто, другою Емі, третьою Еліс, а четвертим - Дарій. Кожен з них важить не менше десяти кілограмів. Господарка чекає зараз на підтвердження нового рекорду.

Книга Ґіннеса припинила приймати заявки на найбільших тварин у світі, вважаючи, що господарі просто перегодовують їх. Але Дарія не важитимуть, а вимірюватимуть його зріст.

Речник видання заявив, що це перший кролик зі зростом понад метр.

"Добре, що рекордсмен теж із нашої родини. Його бабуся Емі померла минулого року, і це було дуже сумно, але, я гадаю, їй було би приємно знати, що її старший син - рекордсмен світу", - заявила Едвардз.

Фото: Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Гігантський кролик зі зростом понад 1 м продовжує рости (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути