середа, 07 квітня 2010 11:42

Колесніков вважає ідеї Табачника убогими

Колесніков вважає ідеї Табачника убогими
Віце-прем"єр-міністр Борис Колесніков вважає, що всі радикальні і націоналістичні гасла в Україні з"являються від убогості.

Таку думку він висловив в ефірі "Эхо Москвы", коментуючи заяви міністра освіти і науки Дмитра Табачника про існування двох Україн.

"Ну, я не сказав би, що є дві Україна. Всі проблеми, всі радикальні гасла і націоналістичні - це від убогості. Зазвичай вони приживаються в убогих країнах", - заявив він.

"Тому нам треба працювати над рівнем життя українського народу. 20 років тому, коли квиток на літак Донецьк-Волжськ коштував трішки більше 20 рублів, а прибиральниця отримувала 80, не було ніяких розмов про "бандерівців" і "москалів", - додав Колесніков.

"Все було зрозуміло і ніякі штампи не приживалися. Сьогодні ця проблема в убогості. Тому в цьому плані я думаю, що ростиме рівень життя, буде менше розмов", - підсумував він.

Нагадаємо, що в 2008 році Колесніков назвав Табачника "дешевим клоуном", коментуючи його заяви на з"їзді в Сєвєродонецьку про те, що бізнесмени південного сходу України прагнуть домовлятися з Віктором Ющенком, оскільки гроші люблять тишу.

Недавно Борис Колесніков натякнув, що його оцінка Дмитра Табачника як "дешевого клоуна" залишається в силі.

За матеріалами "Фокус"
Зараз ви читаєте новину «Колесніков вважає ідеї Табачника убогими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути