вівторок, 30 березня 2010 10:46

У Львові Колесніков їздив за кермом автобуса

Автор: Фото: Євген Кравс/Gazeta.ua
  Колесніков сам випробував транспорт до Євро-2012
Колесніков сам випробував транспорт до Євро-2012

Злітну смугу львівського аеропорту будуватиме компанія "Альтком". Стадіон будуватиме консорціум україно-турецько-хорватських компаній.

Про це під час брифінгу на львівському автобусному заводі заявив віце-прем"єр з питань Євро-2012 Борис Колесніков.

"Я так і не зрозумів чи збудує "Азовінтекс" стадіон чи ні. Терміни критичні, треба приймати відповідні рішення. Саме тому ми взяли стадіон у підпорядкування держави", - сказав віце-прем"єр.

В рамках візиту до Львова Колесніков вже проінспектував автобусний завод. Раніше Кабінет Міністрів підписав угоду з "ЛАЗом" про поставку чотирьом містам-господарям матчів чемпіонату Європи з футболу 1500 автобусів та 500 тролейбусів.

"Це найбільше замовлення за часів незалежної України. Це дасть змогу заводу розвиватися. Вартість замовлення близько 3 мільярди 500 мільйонів гривень. Техніку міста отримуватимуть в 10-річний лізинг, а 10% вартості сплатять одразу при отриманні автобусів. Автобуси повинні бути готові до середини наступного року", - заявив Колесніков.

Автобуси йому показував голова правління "ЛАЗу" Ігор Чуркін. Колесніков перепитав чи вони справді їздять. Сів сам за кермо і зробив коло по території заводу.

Після відвідин "ЛАЗу" віце-прем"єр інспектуватиме стадіон та аеропорт, а також в містечку Трускавець проведе робочу нараду з керівниками готельних господарств Львівщини.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові Колесніков їздив за кермом автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути