пʼятниця, 12 березня 2010 15:47

Козловський подарував Міці Ньютон стриптиз (ФОТО)
10

Співачка Міка Ньютон відсвяткувала своє 24-річчя. У столичний ресторан "Павлін" вона запросила півсотні гостей. 24 роки співачці виповнилося 5 березня.

"Хотіла, щоб зібралися усі друзі. Через завантажений робочий графік ми бачимося рідко, - розповіла Міка. - Телефон не замовкав. Подзвонив навіть колишній продюсер Юрій Фальоса. Мене його вітання здивувало. Ми вже півроку судимося, але він не забув про День народження. Привітав, а наступного дня подзвонив і спитав, чи буду в суді".

На святкування не приїхало половина гостей.

"З Москви не встигли прилетіти актори серіалу "Кадетство". Запросила кілька відомих політиків. Вони теж не прийшли. Були дуже заклопотані. Рада, що прийшли кілька одногрупників", - зазначила співачка.

Оксана зустрічається з Саймоном Новскі, який уже 14 років живе в Німеччині. Пара познайомилася на конкурсі "Нова хвиля".

"Саймон теж не зміг прилетіти. Привітав мене по телефону та по скайпу", - поділилась Ньютон.

Співак Віталій Козловський, у якого Міка Ньютон гуляла на День народженні у вівторок 9 березня, запросив у ресторан "Павлін" стриптизера.

"Я не одразу зрозуміла, що відбувається. Ми заспівали з ним дуетом, а потім на сцену вийшов хлопець у формі поліцейського. Посадив мене на стілець, поступово під музику зняв з себе весь одяг, і наполягав, щоб я "обмацала" його на предмет наявності прихованої зброї. Хотіла відігратися на Козловському на його дні народженні. Але подарувала йому фужери з богемського скла", - зізналась співачка.

Один з гостей подарував Ньютон іграшкову "Феррарі". Таку ж подарувала співаку Віталію Козловському співачка Євгенія Власова.

"Феррарі" мені сподобалась. Подарунків надарили купу. Одних тільки парфумів сім флаконів. А ще лампу, яка очищає повітря, вишиту подушку. Ведуча Тала Калатай з боксером Володимиром Вірчисом заспівала для мене пісню Ірини Алегрової "З Днем Народження", а Ольга Сумська - "Ах, Одеса", - поділилась Міка Ньютон.

Зараз ви читаєте новину «Козловський подарував Міці Ньютон стриптиз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути