четвер, 04 березня 2010 20:15

Знайдені на городі яйця спаліть

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"На мій город хтось підкинув яйця, — пише 63-річна Мирослава з Полтави. — Коли сніг зійшов, побачила чотири курячі яйця. Взяла їх на лопату, винесла на задній двір, спалила у кострі з поламаними гілляками. Яйця у вогні лопали, і чорний дим попер клубками. До вечора у мене піднявся тиск, тиждень пролежала у лікарні. Думаю, то мені поробила сестра або її дочка".

Лист розглядає столичний біоенергетик 43-річний Юрій Козлов. Із конверта дістає стару чорно-білу фотокартку. На ній Мирослава Іванівна у молодості. Кучеряве волосся зібране у хвіст.

— Яйця підкинув чоловік років 50. Йому за це пообіцяли дві пляшки горілки. Вам не можна було брати їх у руки. Вогнище потрібно було розвести на тому місці, де знайшли яйця, і там спалити їх, а потім залити землю свяченою водою. Щоб зняти наворожене, треба помолитися за людей, які хотіли вам зла.


"Я маю невеличкий власний бізнес, — пише киянин Ігор, 29 років. — Купив під Києвом старий будинок, зніс його, побудував двоповерхову хату. Поселилися там з дружиною. В перший же день посварилися. Відтоді все пішло шкереберть. Бізнес не вдається, почав випивати, дружина від мене пішла до матері. Думаю, проблема у землі, на якій побудував хату. Може, на цьому місці когось убили або бабка, яка тут жила, чаклувала. Чи сусіди заздрять і підлили мертвої води під поріг".

— Якщо щось не вдається, дехто починає проклинати землю або хату. Але господар сам створює енергетику у домі. Якщо боїтеся, посвятіть будинок. Українці такі: щось не так — одразу зглазили, поробили або мертвої води підлили. Проблему шукайте у собі. Все йде шкереберть, бо випиваєте і не можете свідомо мислити. Для початку поверніть дружину. Вона не права, що пішла від вас. Щоб у сім"ї водилися гроші, був достаток і благополуччя, жінка повинна підтримувати чоловіка, бути йому другом і порадником. Більше досягають чоловіки, яких дружини хвалять і люблять.

Більше досягають чоловіки, яких дружини хвалять і люблять

"Я молода, але життя не складається, — пише 23-річна Ірина з Кам"янця-Подільського на Хмельниччині. — Зустрічалася з хлопцем, він мене покинув. Мала улюблену роботу, але півроку тому мене скоротили. Хворію понад рік. То голова, то почки хватають. Щось зі мною не так. Може, колишня однокласниця наклала на мене порчу, бо кілька років тому відбила у неї кавалера".

Юрій розглядає фото, на якому Ірина у червоній короткій сукні сидить на капоті чорної "Шкоди".

— Навіщо ж ви кавалера відбиваєте, якщо знаєте, що дівчина може порчу накласти? Хіба інших хлопців мало? Проблема ваша почалася два роки тому весною. На травневі свята пересиділи у лісі на холодній землі. Простудилися, від того нирки болять. Через хвороби часто ходили на лікарняний, тому скоротили з роботи. Керівництву не потрібен працівник, який весь час хворіє. Підлікуйтеся і почніть усе спочатку. Ви дівчина молода. Знайдете свою пару і роботу.

Зараз ви читаєте новину «Знайдені на городі яйця спаліть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути