пʼятниця, 25 грудня 2009 16:34

Янукович і Ющенко таки діють спільно - є таємна угода?

Янукович і Ющенко таки діють спільно - є таємна угода?

Президент України Віктор Ющенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович підписали таємну угоду про співпрацю на президентських виборах в 2010 році, стверджує колишній керівник департаменту, заступник керівника головної служби з внутрішньополітичних питань і регіонального розвитку Секретаріату президента України Ярослав Козачок.

"У мої руки потрапила конфіденційна угода між Віктором Януковичем і Віктором Ющенком, в якому вони домовилися про взаємодію під час виборів і про політичне майбутнє", - сказав він на прес-конференції в п"ятницю Києві.

Керівництво ПР регулярно відвідує Секретаріат президента

За його словами, в угоді містяться зобов"язання сторін уникати взаємної критики в передвиборній агітації і використовувати всі наявні можливості для підтримки Януковича в другому турі.

Крім того, стверджує Козачок, посилаючись на угоду, сторони забезпечують висунення на посаду прем"єра Віктора Ющенка і позитивне голосування за цю кандидатуру парламентською більшістю.

Козачок заявив, що після ознайомлення зі змістом такого документа, він як людина, яка сповідує демократичні цінності, подав заяву про відставку. Його бажання задовольнили.

"З сьогоднішнього дня я не державний службовець", - сказав він.

Козачок також додав, що керівництво Партії регіонів регулярно відвідує Секретаріат президента України.

Прес-конференція не анонсувалася. Її початок транслювався в прямому ефірі на "5 каналі".

Після того, як Козачок розповів про деякі пункти нібито таємної угоди, що є у нього, ведуча прес-конференції відзначила, що журналісти зможуть поставити питання Козачку поза прес-конференцією. Трансляція була перервана, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Ющенко таки діють спільно - є таємна угода?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути