понеділок, 21 грудня 2009 12:59

Молдавський клуб продає місце в складі на матч в єврокубках

Молдавський клуб продає місце в складі на матч в єврокубках

Молдавський футбольний клуб "Олімпія" з міста Бельці запустив аукціон, переможець якого підпише контракт з "Олімпією" і зіграє в основному складі команди в матчі Ліги чемпіонів або Ліги Європи. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Учасником аукціону може стати будь-який чоловік у віці від 18 до 60 років. Стартова ціна місця у складі "Олімпії" - 10 тисяч євро.

На сайті "Олімпії" аукціон названий "конкурсом". Для участі у ньому охочим пропонується заповнити анкету, перерахувати на розрахунковий рахунок "Олімпії" стартовий внесок - 300 євро, а також вказати суму, яку учасник аукціону готовий заплатити за гру у складі "Олімпії".

Підсумки аукціону будуть підведені 22 березня 2010 року. Переможцем буде оголошена людина, яка запропонувала максимальну суму грошей.

На сайті "Олімпії" проект клубу називається "Футбольним туризмом", а його заявлена мета - зробити будь-яку людину "зіркою світового футболу".

У чемпіонаті Молдавії сезону-2008/09 клуб "Олімпія" зайняв шосте місце. У першості країни сезону-2009/10 бельчани займають четверту позицію з 29-а очками після 18 матчів. У лідера - тираспольського "Шерифа" - 44 очки. У Лізі чемпіонів "Олімпія" ніколи не грала.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Молдавський клуб продає місце в складі на матч в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути