понеділок, 02 листопада 2009 19:56

Тимощук та Воронін відіграли по 90 хвилин

Автор: фото: REUTERS/Phil Noble
  Контракт Андрія Вороніна з ”Ліверпулем” закінчується влітку 2011 року
Контракт Андрія Вороніна з ”Ліверпулем” закінчується влітку 2011 року

У вихідні відбулися матчі національних європейських чемпіонатів.

Італія

Завтрашній суперник київського "Динамо" міланський "Інтер" переміг у Ліворно — 2:0. "Інтер" лідирує в чемпіонаті, втративши в 11 матчах п"ять очок. На сім пунктів відстають "Ювентус" та "Сампдорія". Командою тижня став "Наполі". У середу клуб із півдня, програючи вдома "Мілану" 0:2, забив голи на 90-й та 93-й хв. і врятував очко. А в суботу підопічні Вальтера Маццаррі обіграли на виїзді "Ювентус" — 3:2, хоча ще на 55-й хв. програвали 0:2.

Іспанія

Дмитро Чигринський відіграв за "Барселону" 60 хв. у гостьовому матчі проти "Осасуни". Дістав попередження, після чого його замінили. "Барса" не втримала переможного результату — на 93-й хв. Піке зрізав м"яч у свої ворота.

"Реал" відстає від "Барселони" на очко. Не зважаючи на вилучення захисника Альбіоля, мадридці виграли в "Гетафе" вдома — 2:0. "Дубль" зробив аргентинець Ігуаїн.

Англія

Андрій Воронін відіграв 90 хв. за "Ліверпуль". Його команда поступилася "Фулхему" — 1:3, уродженець Одеси нічим особливим не відзначився. "Челсі" та "Манчестер Юнайтед" перемогли "Болтон" і "Блекберн" відповідно. Наступної неділі, 8 листопада, лідери зіграють між собою в Лондоні (18.00, ТБ "Спорт-1). Поки що "Челсі" має на два очки більше, ніж чинний чемпіон.

Німеччина

Повний матч за "Баварію" у Штутгарті колишній капітан "Шахтаря" відіграв непогано — великий обсяг роботи, прилучення до атак, удари здалеку. Зустріч завершилася внічию — 0:0. Тимощук виходить у стартовому складі разом із конкурентом — голландцем ван Боммелем. Через травми флангових Роббена та Рібері тренер "Баварії" ван Галь змушений розташовувати півзахисників ромбом. У цій схемі є місце і для українця, і для голландця.

Росія

Без змін нагорі. "Рубін" переміг "Крылья Советов" — 4:1, "Спартак" обіграв "Ростов" — 5:1. За три тури до фінішу казанці випереджають москвичів на очко. Обом грати проти ЦСКА та "Зеніту", але "Рубін" змушений боротися ще й у Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук та Воронін відіграли по 90 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути