четвер, 29 жовтня 2009 09:29

"Баварія" збирається продавати Тимощука

"Баварія" збирається продавати Тимощука

У січні 2010 року мюнхенський футбольний клуб "Баварія" виставить на трансфер ряд футболістів, у тому числі українського півзахисника Анатолія Тимощука. Про це пише німецьке видання Sport Bild.

Про те, що "Баварія" продасть кількох гравців, заявив генеральний менеджер мюнхенського клубу Улі Хенесс. За його словами, окремі футболісти самі хочуть залишити команду.

За даними видання, в список футболістів, які підуть з команди, включені сім чоловік. Крім Тимощука, це форвард Лука Тоні, півзахисники Хосе Ернесто Соса та Александр Баумйоханн, а також захисники Андреас Герлітц, Крістіан Лелль і Брено. Як відзначає Sport Bild, ці футболісти незадоволені ігровим часом, який їм надає головний тренер "Баварії" Луї ван Гаал.

Найбільш вірогідним видання вважає продаж Тоні, в якому зацікавлений ряд європейських клубів. Щодо Тимощука Sport Bild відзначає, що ван Гаал воліє бачити на позиції опорного півзахисника голландця Марка ван Боммеля, а не українського футболіста.

У 10 матчах чемпіонату Німеччини сезону-2009/10 "Баварія" набрала 18 очок. Мюнхенський клуб займає лише п"яте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера - леверкузенського "Байєра" - на чотири очки. Тимощук провів у першості Німеччини дев"ять матчів.

Тимощук перейшов до "Баварії" з пітерського "Зеніту" влітку 2009 року за 14 мільйонів доларів. У жовтні німецькі ЗМІ писали, що "Зеніт" хотів би повернути українця.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" збирається продавати Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути