вівторок, 06 жовтня 2009 10:44

Єгипет повстав проти продажу китайських дівочих плів

Єгипет повстав проти продажу китайських дівочих плів

Консервативні депутати єгипетського парламенту вимагають заборонити імпорт штучних дівочих плів з Китаю, які допомагають жінкам, котрі вступили в дошлюбні статеві зв"язки, обдурювати своїх чоловіків. Парламентарії вважають ці вироби вкрай шкідливими для мусульманського суспільства. Вони можуть сприяти зростанню кількості дошлюбних зв"язків, які рішуче засуджуються більшістю мусульман.

Набір може дозволити собі практично будь-яка єгиптянка, яка зіткнулася з цією делікатною проблемою. Його вартість складає всього $30, уточнює агентство AssociatedPress. Виробом, який розгнівав правовірних мусульман є невеликий пакет, наповнений схожою на кров рідиною. Жінка може вставити його перед піхвою, і при зіткненні з чоловічим статевим членом пакет розірветься.

"Додайте пару криків і зойків, і ви складете іспит на "відмінно", - мовиться в описі товару.

Це дозволить жінці імітувати процес дефлорації (позбавлення невинності). Виробник штучної дівочої пліви китайська компанія Gigimo обіцяє доставити його в будь-яку арабську країну, при цьому єгипетські законодавці не можуть з упевненістю говорити про те, чи потрапив хоч один такий набір на територію Єгипту.

Член впливової партії "Мусульманське братерство" шейх Саєд Аскар заявив, що штучні пліви можуть ввести єгиптянок у спокусу почати статеве життя до шлюбу.

"Уряд зобов"язаний заборонити ввезення цього продукту, щоб захистити єгипетські і арабські цінності", - декларував парламентарій.

Його підтримали інші колеги по законодавчому органу, а відомий релігійний мислитель Абдель Моаті Баюмі навіть зажадав "навіки висилати" з країни всіх, хто виявиться замішаний у придбанні чи продажу штучних дівочих плів.

Тим часом в Єгипті знайшлися і нечисленні захисники китайського товару. На їх думку, штучні пліви допоможуть жінкам протистояти традиційній арабській культурі статевих відносин, яка строго карає жінок за подружню невірність, але при цьому закриває очі на чоловічі зради. Проте на думку спостерігачів, думка цієї меншості навряд чи буде почута.

Infox.ru

Зараз ви читаєте новину «Єгипет повстав проти продажу китайських дівочих плів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути