пʼятниця, 14 серпня 2009 08:27

Олена Самойлова роздяглася на весіллі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У суботу 1 серпня Віктор і Леся Дудники святкували весілля у ресторані райцентру Городище Черкаської області. Серед гостей була 19-річна Олена Самойлова, подруга нареченої.

Посеред весілля Олена влаштувала стриптиз. Роздягання під музику було професійним, бо Самойлова працює в Києві стриптизеркою. Кажуть, що присутні на святі були шоковані.

— Я хотіла, щоб цей вечір усім запам"ятався, — усміхається стриптизерка. — Бо свадьба була — якийсь отстой. Тамада затівала нудні конкурси, музиканти грали Вєрку Сердючку. От я гостей і розворушила. Весілля знімали на відео. Тепер усе Городище шукає диск, щоб знову подивитися мій танець.

У райцентрі весілля зазвичай святкують у барах і ресторанах. Так менше мороки. Сценарій гулянки стандартний. За півроку на весільний рушник стали 86 пар. Це на сім шлюбів більше, аніж торік за цей час. Якщо гостей багато — шлюб урочисто реєструють у Палаці культури. Якщо присутні лише свідки, то розписують у РАЦСі. Більшість нових сімей створюють люди до 30 років. Хоча позаторік у Городищі розписали пару, де наречений був старший за обраницю на 40 років.

Зараз ви читаєте новину «Олена Самойлова роздяглася на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути